İnternet konusunda Vodofone mu? Türkcell mi?

Net konusunda hangi operatör daha iyi? Türkcell Vs Vodofone

• Kullanılan toplam oy
    5

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Net harici diğer yönlerde hangi operatör daha iyi acaba? İST'da ikamet ediyorum. Hattım Türkcell ama net kullanmak için 3g açtığım zaman telefonun çekim gücü 1-2 dişe kadar düşüyor? Bunun sebebi ne olabilir? Nano sim kartımı kendim keserek yaptım acaba onunla alakası olabilir mi?

byarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer benim için şarj sorun değil diyorsanız vodafone 3G'si daha iyi. Şahsen ben +300 Kb/s hızda indirme yapabiliyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Twin sim kartla her hangi bir alakası yok. Bu durum tamamen bulunduğun bölgedeki vericiyle alakalı tahminen vericiye uzaksındır veyahut bulunduğun ortam sinyalleri yakalamak için sınır oluşturuyordur.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
turkcellinki daha iyi çekim gücü ama bilerek hızı kısıtlıyorllar telefon felç oluyor bu yüzden vodafone

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Avea kullanyorum internet hızı 23 mbite kadar çıktı :D:D AVEA candır Gerisi Heyecan. :P

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benim 7.2 almam lazimken 1.1 alıyorum neden lannn :(

akkoll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Turkcell de bazı bölgelerde sıkıntı yaşayabilirsin. (İstanbul)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bölgeye bağlı. Avea'nın 3G modemi var, telefonum da Turkcell... Yere göre çok farkediyor ama bağlantı hızı olarak Turkcell daha iyi gibi geliyor. Bu arada ben indirme yapmıyorum GSM hatları üzerinden, günlük kullanımı kastediyorum.