• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yardım İnternet Kafe Kasa'dan Parça Çalar'mı?

mert2641

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımın termal macununu hiç yenilemedim ve kasayı temizlemedim ve hiç termal macun sürme vida sokup fanları temizlemeyi bilmiyorum internet kafeye gidip yarın surdurtcem ve kasayı temizletcem parçaların çalınma durumu olur mu veya ben parçaların fotograflarını cekip versem parca calınırsa dava acabilirmiyim?

mert2641

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hocam ben peki bir program vardı kasanın bilgilerini gosteriyordu onun fotograflarını ceksem ve bilgisayarcının yanında beklesem sorun olur mu? birde benim işlemcim ve ekran kartım boşta 60 derece termal macun'dan mı?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Düzenli aralıklarla termal macun yenilemesi yapmazsanız ısınması gayet normal.
Güvenmiyorsan şayet yanında bekleyebilirsin ya da parçaların fotoğrafını çekip o şekilde verebilirsin.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
İşlemi gerçekleştirirken yanında bekleyebilirsin hiç bir şeyi almadığından emin ol, ve YouTube'den termal macun yenileme videolarını izle nasıl olduğunu gör, ona göre gözlemle.

mert2641

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Düzenli aralıklarla termal macun yenilemesi yapmazsanız ısınması gayet normal.
Güvenmiyorsan şayet yanında bekleyebilirsin ya da parçaların fotoğrafını çekip o şekilde verebilirsin.
Peki hocam ben cektim diyelim adam bilgisayarımı yanlışıkla bozdu parcaya birşey yaptı vb. nolur?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Peki hocam ben cektim diyelim adam bilgisayarımı yanlışıkla bozdu parcaya birşey yaptı vb. nolur?
Yani termal macun yenileme işlemi teferruatlı bir iş değil. Güvenmiyorsan şayet güvendiğin herhangi bir teknik servis ile iletişime geç.
Cihazı teslim etmeden önce güvenmek adına bunu onlara da sorabilirsin. Seve seve cevap vereceklerdir.

mert2641

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yani termal macun yenileme işlemi teferruatlı bir iş değil. Güvenmiyorsan şayet güvendiğin herhangi bir teknik servis ile iletişime geç.
Cihazı teslim etmeden önce güvenmek adına bunu onlara da sorabilirsin. Seve seve cevap vereceklerdir.
Hocam bilgisayarım eski ve bizim burada teknik servis yok normal internet kafe var