Internet ışığı yanmıyor

TahaYsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün sabah saatlerinden beri internetim sürekli kopuyordu hiç kullanamıyordum şuan da ise İnternet ışığım yanmıyor her ay ilk önce hızımı 12 mbten 3 MB te düşürüyor sonra ben yükseltilmesi i istiyorum sonra sürekli internet kopuyor ve daha sonra da İnternet ışığı yanmıyor malesef türknet liyim, Türknet yardımcı olmuyor ne yapmam lazım

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Öncelikle geçmiş olsun , TürkNet müşteri hizmetleri rezalet buda farklı örneği. Modemi kapatıp 5 dakika bekleyeniz sonra açınız belki çalışma vardır ondan dolayı olabilir.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
TürkTelekom son zamanlarda çalışma yapıyor, bende iki gün boyunca sürekli kopmalar oldu sonra tamamen gitti Vodafone ADSL kullanıyorum arayıp arıza kaydı oluşturdum sorun altyapıdan kaynaklandığı için arıza kaydını TT'ye ilettiler onlar da 1 gün sonra gelip hallettiler. Kopmaların nedenini sorduğumda fiber altyapıya geçiş için çalışma yaptıklarını ve tamamladıklarını söylediler, 8 Mbps üzerine çıkamıyordum şimdi VDSL gelmiş. Biraz muhabbet ettik eğer fibere geçiş yaparsam kapının önüne Fiberi de getireceklerini söylediler, sanırım dışarıdaki eleman da kablonun bağlı olduğu portu değiştirdi bayağı değişiklik yapmışlar sağolsunlar.

Edit: Daha önceden fiber altyapı görünmüyordu o da gelmiş.
Screenshot_1.jpg

Son düzenleme: