Internet ile ilgili bir uyarı bildırimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uma350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaslar Avıra ınternet baglantısı ıle ılgılı bır uyarı verıp duruyor neyın nesıdır bu ne anlama gelıyor onceden yoktu su aralar sık sık cıkmaya basladı bılenınız var mı ? Iyı forumlar..:flowers:

01192011005239.png

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
ICMP nin mantiğı bilgi toplamak amaciyla yapilan ataktır. ICMP Flood da buna benzer olarak karşı bilgisayardan sizin IP adresinize yapilan bir saldırı durumunda ortaya çıkan mesajdir.Herhangi bir port numarasina bağlıi kalmakssızın DDos atak şeklinde olabilir. Muhtemelen karşıdaki kişi size PING atıyor . Güvenlik duvarı ayarlarınızı gözden geçirin.

Böyle bir şeymiş.

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
internete bağlanmak için kullandığın sürücüye saldırı olduğunu söylüyor. sanırım malware türü birşey girmiş bilgisayarına. tam bir sistem taraması yap avira ile. arkasından ad-aware önleyici bir yazılımla tarama yaptırmalısın. bu sanırım sorununu çözecektir

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
vay arkadas o kadar da dıkkat ederım ya , nasıl olmus da gırmıs bu melet.Belkı sacma olabılır ama vırtualbox kullanıyorum ben.Hanı o da ınternete baglanmak ıcın drıver falan yukluyor ya,vırtualbox yuzunden hata verıyor olabılır mı acaba ?

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
sanmıyorum bende virtualbox kullandım yakın zamana kadar. böyle bir sorunla karşılaşmadım.