İnternet Hızın Aşırı Derecede Düştü !! yardım...

ademyasin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar...

Arkadaşlar internet hızım aşırı derecede düştü. neden oldugunu bir türlü çözemedim :crying: napıcam artık bilmiyorum. normalde torrent te bı dosyayı ortalama 80 90 kb ta indiriyorum şimdi ortalama 15 20 kb explorer a girip bi sayfa açmaya kakıştıgımda en az bı 2 3 dk gecıyo, acılan sayfada tam acılmıyo. virüs taraması yaptım. modeme res attım yok olmuyo netımde baska bırının cekme ıhtımalı yok her hafta sıfremı degıstırırım... ne yaptıysam olmadı :S artık format atıcam pc ye... hea netıme baska bı pc den gırdıgımde sorun olmuyo takır takır calısıyo net... ne yapmalıyım yrdm edin...

Ayrıca masa üstü pc den moden gelen kablyu alıp laptop a takıyorum baglandı gözukuyo ama tık yok baglanmıyo bu sadece bnm laptopta olmuyor. ama wirelessten giriyo ( tabı coook yavas ) anlamadım gitti...

Saygılar...

Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp...

ademyasin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arklar okuyup gecmeyın ltfn :( yrdm...

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ttnet i aramanı tavsiye ederim. hatlardan kaynaklanan bi sorundur büyük ihtimal. kaç gündür böyle?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Dün, Elazığ'da oturan kardeşimle görüştüm o da internet hızı yerlerde dedi.TTneti ara dedim.TTnet ''sayın abonemiz alt yapı çalışmalarından ötürü yaklaşık 4 saat internette sorunlar yaşanabilir'' demişler.

Sonra düzeldi.

Belki işine yarar bu bilgi

Ama başka pcden girince sorun yok demişsin şimdi gördüm.O zaman işler değişir tabi

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Dün bende Facebook'tan bir video izleyeyim dedim 4 dakikalık müzik videosu yaklaşık 10 dakikada yüklendi :huh:

ademyasin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğiim gibi başka pc den girince tıkır... :( off format mı atsam naapsam

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Yurtdışı çıkışlarında da problem var 1 haftadır

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bende de net kopuyor arada sırada 1 haftadır böyle neredeyse

cynic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım böyle su gibi sebeplerden dolayı foRmat atma...Ülkemizdeki net sistemini biliosunuz bide bunun altyapısını *Ttnet üsteniyor ise kafamızı karıstırmada en büyük etken..Bi kaç gün bekle derim...tt yi bosuna da arama telefon parana yazık.Söyliyecekleri 3 şey var,Altyapı sorunu arkadasın dedigi gibi ki:Hava şartları ve teklif evine gelmeleri olacak ardından...Bi kaç gün bekle sonra ihtimallerle seve seve oynayabilirsin ardından..

katironni

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bendede öyle çok yavaş. torrentten 500 le çekerken şimdi taş çatlasa 50 ile çekiyorum

hyshot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı sorun var bu aralar.

ademyasin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğin gibiyse formattan önce diğer seçenekleri dene ve en son format at. Kolay gelsin.

diğer secenek ? işte o ne ? onu soruyorum zaten...

---------- saat 11:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:50 eklenmişti ----------

Kablolara yoğurt sürün :P

ne alaka :)

---------- saat 11:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:51 eklenmişti ----------

o zaman tmm beklerim bide şimdi bişey farkettim torrent te ki indirmeleri duraklatınca explorer dakı hız normale donuyor. yani tıkır tıkır giriyo nete... ne yapmam lazım torrent in güncelini yüklesem düzelirmi sorun ?

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
o zaman tmm beklerim bide şimdi bişey farkettim torrent te ki indirmeleri duraklatınca explorer dakı hız normale donuyor. yani tıkır tıkır giriyo nete... ne yapmam lazım torrent in güncelini yüklesem düzelirmi sorun ?

Arkadaşım torrentler açıkken tabi ki nete girmez :D bu herkes de böyledir.. Nette gezineceksen torrentleri kapatacaksın tüm neti onlar kullanıyor yoksa.. yada torrentlere sınırlama koy..

ademyasin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım torrentler açıkken tabi ki nete girmez :D bu herkes de böyledir.. Nette gezineceksen torrentleri kapatacaksın tüm neti onlar kullanıyor yoksa.. yada torrentlere sınırlama koy..

iyi de ben yaklaşık 1 aydan beri torrent ten bişeyler indiriyorum ve inerken de nete çok rahat giriyorum...:mrgreen: hiç te bi sıkıntım olmadı. Şimdi nie oldu ? :)

Saygılar...