İnternet hızı

Nycros

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar 50mbps 8 upload turkcell superonline internetim var.Hız testi yapınca download 20-25 arası gidip geliyor ama Steamden oyun indirmeye başlayınca 4mb ile indiriyor.
Hız testi sitesinde normalinden az göstermesinin nedeni nedir?
Ayrıca ara sıra internetim ciddi derecede yavaşlıyor ve Superonline'ı aramadan düzelmiyor,
ve düzelttikten 1 2 gün sonra tekrar yavaşlıyor.
İnternetimin ara sıra yavaşlaması normal mi neden yavaşlıyor?

emrekirbiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Selamlar,
iss firmaları size net olarak 50 mbps hız vereceğini taahhüt etmez. Size derki 50 mbps’ye kadar hız verebilirim der. Tabi hızınız eviniz ile santral arasındaki mesafeye, kabloların durumuna göre değişiklik gösterecektir ki göstermiş bile. Yavaşlamasının sebebi bulunduğunuz adresteki internet kullanım yoğunluğundan kaynaklanabilir, maalesef uygun alt yapı yetersizliğinden olabilir. Ya da modeminizden de kaynaklanabilir. Modeminizi kontrol etmenizi öneririm.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar 50mbps 8 upload turkcell superonline internetim var.Hız testi yapınca download 20-25 arası gidip geliyor ama Steamden oyun indirmeye başlayınca 4mb ile indiriyor.
Hız testi sitesinde normalinden az göstermesinin nedeni nedir?
Ayrıca ara sıra internetim ciddi derecede yavaşlıyor ve Superonline'ı aramadan düzelmiyor,
ve düzelttikten 1 2 gün sonra tekrar yavaşlıyor.
İnternetimin ara sıra yavaşlaması normal mi neden yavaşlıyor?
İnternetin fiber mi? Sözleşmede imzaladığın hız kaç mbps?

Nycros

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
İnternetin fiber mi? Sözleşmede imzaladığın hız kaç mbps?
ya sözleşmeyi falan bilmiyorum onları babam yaptı,benim sorunum internetin gereksiz yavaşlaması.
Türkcelli arayınca interneti düzeltiyorlar sonra tekrar yavaşlıyor.
Eğer müşreti hizmetlerini aramazsam normalin yarısını bile zor alıyorum.

karacayir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
50 MBPS hızın tamamını alma gibi şansımız yok maalesef. Yoğunluğa göre 25-30 MBPS seyreder. Steam'den oyunu indirirken hızın düşme sebebi, Steam' de ki yoğunluktan kaynaklanıyor olabilir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
ya sözleşmeyi falan bilmiyorum onları babam yaptı,benim sorunum internetin gereksiz yavaşlaması.
Türkcelli arayınca interneti düzeltiyorlar sonra tekrar yavaşlıyor.
Eğer müşreti hizmetlerini aramazsam normalin yarısını bile zor alıyorum.
Sen benim soruma cevap vereceksin ki ona göre sana ne yapman gerektiğini söyleyeyim. Sizler daha konuşma ve sorularıma kültürünü öğrenmeden ve hazırcılıkla büyüyen nesil yüzünden gelecekten hiçbir umudum yok.