İnternet Hızı Düşürülmesi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

risendark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öğleden sonra müşteri hizmetlerini aradım netimde sorun var sürekli kopma oluyor diye, malum haftasonu evden dışarı çıktım geri geldiğimde ne göreyim internet hızımı düşürmüşsünüz ? [799 / 5989 kbps] bu nasıl bir hata düzeltme anlayışıdır ? kaç aydır kullandığım ''8 Mbps'ye kadar / Limitsiz ADSL Internet Paketi'' ile yaklaşık ~1.2 mb olan indirme hızımı ~700 kb sınırına kadar düşürmüşsünüz ?

Aldığınız 67,75 TL karşılığı bumudur ?

Hizmet numaram

--- Mesaj Güncellendi ---

@TTNETDestek İnternet Hızımın Düzeltilmesini İstiyorum.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
TTnet kendini şöyle savunacaktır eğer hızınızı yükseltirsek bu defada internetiniz sürekli kopar hattınız bunu destekliyor idare edin.. Diyeceklerdir.
Bu hıza alış Türkiye.:D:D

vestham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bize 4 mbiti bile veremiyorlar halinize şükredin :)

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu sorun benim kuzene de oldu. Adamlar TTnet Ultra net tarifesine geçerken uyarmadılar para alıcaz diye. Çocuk nete giremez oldu PTTye uzaklıgından neti 16yı görmüyormuş mantıgım almıyor hala uzaksa hızın düşmesi gerekir. Hız düşükken nasıl desteklemez o hat hız düşükken desteklemeyecekse ne zaman destekleyecek. vs.. vs.. Şuan Ultranet tarifesinde 16 Mb alması gerekirken 6 Megabite sabitlemişler fakat Ultranet faturası ödüyor. Ondada var biraz s*laklık kusura bakmasın yazımı okursa.. :) Ben ise memnunum hızımdan 8 Mb tarifem pttye yakın oldugum için 14 mb görüyom wallah :D En ufak bir düşme olursa 2 gündür Dopingten Smaylden arıyorlar gözüm kapalı geçerim..

risendark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTnet kendini şöyle savunacaktır eğer hızınızı yükseltirsek bu defada internetiniz sürekli kopar hattınız bunu destekliyor idare edin.. Diyeceklerdir.
Bu hıza alış Türkiye.:D:D

Aylardır kopmayan bağlantı, Son 2-3 Günde kopmaya başladı ve sorun benim kullandığım hattaysa daha önceden neden bendeki bağlantı 1,2 mb yakın bir hız ile indirme bağlantısı sağlıyordu.!! Aylardır Kullandığım İnterneti Hatanın Giderilmesi Yerine Neden Yaklaşık 700 kb hıza kadar, Düşürdünüz ?

İnternet hızımın düzeltilmesini istiyorum.. Parası alınıyorsa hizmet beklemek hakkımdır..!!:angry:

--- Mesaj Güncellendi ---

@TTNETDestek İnternet Hızımın Düzeltilmesini İstiyorum.

risendark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun Halledildi Konuyu Kilitleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...