Yasiin
Dekan
Bu hız olayları ile ilgileneceğini söylemiş Twitter üzerinde aşırı bir şikayet var sizin hat değerleriniz gayet normal oldukça iyi. Sorun telekom yada sizden kaynaklı değil türknet kaynaklı gibi duruyor.Hocam 35mbit'e kadar paketindeyim ben. Düzeleceğinin garantisini verseler en üst paket neyse ona geçeyim sorun yok. Lakin altını çiziyorum düzeleceğinin garantisini vermeleri lazım.
Hakkı abinin değindiği şey genelde sponsorlu olur. Türknet sponsorlu içerik yaptırmıştır, ondan ilgilenicem demiştir. Hakkı abiyi artık sadece sponsorlu içeriğin yüzü olarak gördüğümüz için samimi gelmiyor açıkçası ^_^
Binada kutuyu kullanan tek ben varım. Birde 5.kat kendi fiber kutusunda türkcell kullanıyor. Bu tarz sorunlar yaşamayacağımın garantisini veren bir tanesine geçeceğim.