İnternet explorer 9 flash player sorunu

badembaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eskiden böyle bir sorun yoktu videoları izliyordum şimdi videolar kesik kesik flash oyunlarda dona dona gözüküyordu zor da olsa tamamen kaldırdım flashı sonra da şimdi yüklenmiyor sitesinde yüklenmiyor tamindir den falan yükleyince kayıt başarısız diyor %50 de böyle indirdiğimdede http://imgim.com/3990incib810616.png bunu soyluyor resmi update den de gozukmuyor

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Adım adım:
1- http://www.adobe.com/go/EN_US-H-GET-FLASH
adresine girip karşınıza çıkan sayfadaki Google Chrome ile ilgili kutucuğa tıklayıp boş bırakarak hemen alttaki Şimdi indir tuşuna basıp flash player yazılımını bilgisyararınızın masaustune kaydedin.

2-İnternet explorer'ı kapatın.

3- Denetim masası/ Pragramlar ve özellikler'e girip Adobe flash player activeX yazılımına sağ tıklayıp çıkan menüden kaldır yazısına tıklayarak bilgisayardaki mevcut yazılımı kaldırın.

4- Az önce indirdiğiniz Flash player dosyasını çalıştırın ve flash player'i kurun.

Muhtemelen sorununuz ortadan kalkmış olacaktır.

Kolay gelsin.

badembaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denetim masasında yok işte ama bilgin için teşekkürler ama bide siteye girdiğimde şunu soyluyor
  1. Open IE on the Desktop
  2. From the Tools menu, click Manage add-ons
  3. Select the Flash Player add-on
  4. Click Enable
If you don't see the Tools menu, press and hold on the title bar, this will show the context menu, check the Menu bar.
The site you are trying to open is not compatible with the Windows 8 Metro style Internet Explorer. To view the site you must open it in Internet Explorer on the Windows desktop.
If you are the content author and would like information on confirming compatibility of your site with Metro style Internet Explorer and submitting it to Microsoft for inclusion in the Compatibility View list, please review the Metro compatibility guidelines.

trpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet explorer başlı başına bir sorun zaten. Chrome yada mozilla kullan

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşım sanıyorum w8 kullanıorsun w8 de flash player chrome daki gibi yerleşik olarak geliyor.. Kurmana gerek yok yanii.. Fakat bazı sitelerde flash player ın sorunlu olduğunu Microsoftta kabul ediyor..

badembaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl düzelteceğim peki muratflash arkadaşım w8 yüklü evet videolar facebook videoları falan yada fotomac daki videolar kesik kesik geliyordu ve flash oyunlarda kesik kesik çok yavaş tı sorun flash playerdeydi flash oyunlardada boyleydi sonra çalıştırdan macromed de ki dosyaları falan sildim program kaldırdanda kaldırdım şimdi yüklüyorum herşey normal kayıt başarısız diyor
oyle yükleyicidede yerleşik olarak içerir diyor benim eklentilerimdede flash player object hala duruyor flash playerin sitesinden indirincede hata veriyor diyorki ayarlardan flashı etkinleştirin

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
nasıl düzelteceğim peki muratflash arkadaşım w8 yüklü evet videolar facebook videoları falan yada fotomac daki videolar kesik kesik geliyordu ve flash oyunlarda kesik kesik çok yavaş tı sorun flash playerdeydi flash oyunlardada boyleydi sonra çalıştırdan macromed de ki dosyaları falan sildim program kaldırdanda kaldırdım şimdi yüklüyorum herşey normal kayıt başarısız diyor
oyle yükleyicidede yerleşik olarak içerir diyor benim eklentilerimdede flash player object hala duruyor flash playerin sitesinden indirincede hata veriyor diyorki ayarlardan flashı etkinleştirin
Siz elle yükleyeceğim diye uğraşmayın yüklenmez.. Evet W8 ie tarayıcısında Flash player yerleşik geliyor o yüzden siz elle güncelleyemezsiniz..

Adobe flash player güvenlik yamalarını yayımlamasına rağmen Microsoft hala İE10 için bi güncelleme yayımlamadı.. Hatta bunu Microsof ta sormuşlar Microsoft un cevabıda şöyle..

Güvenlik bizim için elbette çok önemli ve biz Windows 8 müşterilerine güvenli kalmasını sağlamak için Adobe ile doğrudan çalışıyoruz. Gerektiği gibi biz Windows Update aracılığıyla Windows 8 Flaş güncellenir. Windows 8 RTM yapı içinde Flash güncel sürüm, en son düzeltme yok, ama biz GA süre içinde Windows Update aracılığıyla gelen bir güvenlik güncelleştirmesi olacaktır.

Aslında bunu Google iyi yapıyor Chrome da flash player her daim güncel fakat Microsoft bunu windows update ile yapacağı için ayda bi defa yapacak sanırım buda güvenlik açıklarına yol açacaktır.. İşte bu yüzdende İE tarayıcısı tercih edilmemeli..

badembaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama ie yle işim var program ieyle çalışıyor bi yardım lazımm

badembaba17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben sorunu formatla çözdüm hepinize çok teşekkürler