İnternet Explorer 10 Açılışında Kapsersky 2013 Uyarısı

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
internet exploreri her açtığımda kaspersky is 2013 uyarı veriyor. (kötü amaçlı url) nasıl düzeltebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
[MENTION=13164]cahid öz[/MENTION] Senin sorunları pek çözemiyoruz ama bide bunu deneyelim bakalım..

İnternet explorerı açtıktan sonra menüden araçlar ve eklentileri yöneti tıkla ve ordaki eklentilere bi bak sakıncalı bişey var mı varsa devre dışı bırak veya kaldır..

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kasperskynin eklentileri, ıdm, media player, shockwave flash objekt eklentileri aktif. bunlar da her zaman aktif idi zaten.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu sabah itibariyle chrome'da da aynı sorun başladı. haber7'ye girince truva atı uyarısı veriyor kaspersky. ne oluyor anlamadım.

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sihiftdelete'nin bana yardımcı olmama gibi bir kararı mı var arkadaş? kaç yıllık üyeyim şurada...:))

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
kasperskynin eklentileri, ıdm, media player, shockwave flash objekt eklentileri aktif. bunlar da her zaman aktif idi zaten.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu sabah itibariyle chrome'da da aynı sorun başladı. haber7'ye girince truva atı uyarısı veriyor kaspersky. ne oluyor anlamadım.
evet ya haber 7 ye girdim bugun truva atı uyarısı verıyor sureklı..bende de 2013 kis var lisanslı...anlamadım gitti..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Sorun Kasper in yanlış alarmıda olabilir belki..