İnternet Download Manager Uploaded.net Problemi

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Uploaded.net (to) premium kullanıcıları varmıdır aramızda bilmiyorum ama eminim sizde de bu sorun vardır. İnternet Download Manager da premium kullanıcı adı ve şifremizi girerek siteleri otomatik tanıtabiliyoruz.

gncrz.png

Bütün diğer hesaplarımda çalışırken ne hikmetse sadece uploaded.net de çalışmıyor.

gncsy.png

Bu sorunu internette de çok araştırdım. Ama şimdilik çözüm yok gibi. Herkes JDownloader kullanmayı öneriyor ama denedim ve Idm olmadı mı olmuyor. Gerçekten yerini tutmuyor, çok kullanışsız geldi bana. Birde Shiftdelete' e danışayım dedim. Var mıdır çözümleriniz ?

CbIHTON

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Uloaded.to hesabına giriş yapıp Direct Dowload aktif edin
24pb71e.jpg

Sonra IDM seçenekler menüsünü açın
2h2qcmh.jpg

msjuf.jpg

Burada Dosya İndirme Bilgisi Diyalogu göründüğünde hemen indirmeye başlat yanındaki kutucuğu işaretleyip Tamam diyoruz Ardından indirmek istediğimiz dosyaya kopyalayıp internet explorer arama bölümüne yapıştırdıkdan sonra indirme işlemi direk olarak başlamış oluyor

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
şuanlık çözüm uploaded.net sitesinde oturum açmış veya açık bırakmış olman lazım ve idm de Sunucu/Yol kısmına Uploaded.to değil Uploaded.net yazmalısın
ben böyle sorunsuz kullanıyorum :)

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Uloaded.to hesabına giriş yapıp Direct Dowload aktif edin
24pb71e.jpg

Sonra IDM seçenekler menüsünü açın
2h2qcmh.jpg

msjuf.jpg

Burada Dosya İndirme Bilgisi Diyalogu göründüğünde hemen indirmeye başlat yanındaki kutucuğu işaretleyip Tamam diyoruz Ardından indirmek istediğimiz dosyaya kopyalayıp internet explorer arama bölümüne yapıştırdıkdan sonra indirme işlemi direk olarak başlamış oluyor

Cevap için teşekkürler. Bunu denedim. Hiçbir işe yaramadı. Zaten orada Ie kullanın diyor. Ben Firefox kullanıyorum.

şuanlık çözüm uploaded.net sitesinde oturum açmış veya açık bırakmış olman lazım ve idm de Sunucu/Yol kısmına Uploaded.to değil Uploaded.net yazmalısın
ben böyle sorunsuz kullanıyorum :)

İşte sorunda burda nüks ediyor. Ben Firefoxu '' Geçmişi Asla Hatırlamasın '' seçeneği ile kullanmaya alışığım. Bu yüzden tarayıcıdan çıktığım anda geride kalan herşeyi siliyor Firefox. Yani mecbur her download yapacağım sıra siteye login olamam ki. :( Şeyide çok araştırdım, firefox' un sadece benim izim vereceğim siteleri hatırlaması gibi bir olay var mı diye. Onda da sonuç bulamadım...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İşte sorunda burda nüks ediyor. Ben Firefoxu '' Geçmişi Asla Hatırlamasın '' seçeneği ile kullanmaya alışığım. Bu yüzden tarayıcıdan çıktığım anda geride kalan herşeyi siliyor Firefox. Yani mecbur her download yapacağım sıra siteye login olamam ki. :( Şeyide çok araştırdım, firefox' un sadece benim izim vereceğim siteleri hatırlaması gibi bir olay var mı diye. Onda da sonuç bulamadım...

hmm bu durumda ne yapılabilir bilmiyorum :)

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Firefox-Araçlar-Seçenekler-Gizlilik; Buradan firefox uygulaması "özel yarları kullanacak diye işaretle. Ayarları kendi ayarlarına göre yap her çıktığında cookie tutmayacak şekilde. Sonra aynı yerden ayrıcalıklara bas her girip çıktığında tekrar login olmayı istemediğin(cookie tutmada ayrıcalık vermek istediğin) siteyi ekle. Sonra her açıp kapadığında giriş yapmana gerek kalmaz ve bütün cookileri silmeye devam eder. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Umarım anlatabilmişimdir. @Sorun destek

Edit: Şunu gibi olacak ayarlar, sonrada ayrıcalıkları düzenlersin:
gnfq0.jpg