Internet Download Manager (IDM) 0x80004002 ve tarayıcı ilişkilendirme hatası.

KadirY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Büyük bir sıkıntı var dostlar. Virüs programı kullanmıyorum Microsoft Security Essentials var onu kullanıyorum. Bir de güvenlik duvarından programın her bileşenine izin verdim fakat olmuyor. IDM'de 0x80004002 hatası alıyorum. Ve güncelleme denetle dediğimde sisteminizde bir dosya hasarlı olduğundan diyor onar diyorum olmuyor. (linkte 3 adet ss var incelerseniz) Bununla ilgili yaptığım araştırmalar, kayıt defteri girdileri, update düzenleyiciler hiç bir işe yaramadı. Nette olan her çözümü denedim. YouUninstaller ile komple kaldırıp tekrar kurdum nafile. Bu program benim sağ kolum durumunda işim gereği. Nasıl düzelecek acaba? Bilen eden var mıdır? Ya da daha evvel yaşayan? Eski 6.21.14 yüklediğim de de aynısını yaptı bu arada. Çok teşekkür ederim saygılar.
ilk ss http://imgur.com/mncydt1,P1d2GyL#1
2. ss http://imgur.com/mncydt1,P1d2GyL#0
3.ss http://imgur.com/WpruvN2

KadirY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam teşekkürler ancak sistemim Win7 bir de bu makalede faks API falan diyor ben faksı kapatmıştım hizmetlerden gereksiz diye ondan olmuş olabilir mi sence?

Edit: Faks'ı açtım reset sonrası yine bir şey değişmedi

KadirY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu hakkında bilgi sahibi olan yok mudur?

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mmsecure.cab güncelleştirmelerini yükledin mi tekrardan?

KadirY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mmsecure.cab güncelleştirmelerini yükledin mi tekrardan?
Microsoft sitesinden bir zip indirmiştim bununla ilgili içerisinden sadece xml belgesi çıktı. Yüklenecek bir şey yoktu yani.

KadirY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adminler konuyu silsinler. Kimsenin bir şey bildiği yok anlaşılan. Sorun çözülmüyor bir türlü. Teşekkürler.

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Adminler konuyu silsinler. Kimsenin bir şey bildiği yok anlaşılan. Sorun çözülmüyor bir türlü. Teşekkürler.
arkadaşım senin için araştırdım ama birşey yok koca internet ortamında biz ne yapalım??

konuyu silsinler. kimsenin bişey bildiği yok falan diyip trip atmanın alemi yok.

KadirY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne tribi birader yoksa yoktur. Ben silemiyorum admin silsin bu kadar basit. Eyvallah araştırdığın için. Bir şey mi dedik.

KadirY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aşağıdaki kaynaklara bakmışmıydınız ?

Kaynak 1 - Kaynak 2

Bunları yapmıştım ancak yine olmadı, araştırmadığım yer kalmadı cidden. Bazı windows hizmetlerinden kaynaklı olabileceğini düşündüm, elle veya devre dışı girilen kısımları otomatik yaptım yine olmadı. Güncelleştirmelerle ilgili olduğunu düşündüm sıfırdan bütün güncellemeleri denetledim, Win.Up.Diagnostic ile taradım eksikleri manuel yükledim yine olmadı. Bir türlü olmuyor sorun ne çözemedim gitti. Teşekkür ederim bu arada.