Internet Download Manager 6.14 Build 5 ML.TR Win8664

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 320986
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 320986

SDN Okuru
PX9UR.jpg

gp0l3.png

TANITIM

Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download ManagerFTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer,Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Popülerleşen video sitelerinden direkt olarak içerik indirebildiğiniz Internet Download Manager sade ve basit arayüzü ile her türden kullanıcıya hitap ediyor. Birçok alternatif ve ücretsiz dosya indirme yöneticisine ücretli ve profesyonel bir çözüm programı olarak rakip durumunda bulunan yazılım

INFO:

Lisans dosyası setup'ın içine gömülmüştür,Masa üstüne kısayol simgesi gelir,masaüstü kısayolun'dan çalıştırdığınız an tüm tarayıcılara otomatik olarak entegre olur.

Download

DTJSV.png

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=320986]Forjest[/MENTION], konularda kullanmış olduğun indirme linklerinin, orjinal kaynaklardan olmasına dikkat et lütfen. Her programın kendi sitesindeki linkleri kullanalım.

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
internet hızınızı tam olarak kullanarak indirmek isterseniz iyi bir program.

crossia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun süredir video indirmek için kullandığım bir program. full sürümünü isteyenler pm atabilir.

Teşekkürler.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Lisansı varsa indireceğim normaldede kullanıyordum ama 8 günlük deneme sürümü kaldı

cumalisav02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nomısız güzel program ama bende hep sahte olduğunu anlıyor. güncelleme yapmıyorum. sürekli sahte olduğunu algılıyor. Başkalarına yüklüyorum problem yok bende sorunlu

cumalisav02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şu host dosyasına site adreslerini ekleyin öyle yapın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam bu program nasıl yükleniyor nilgisi olan varmı