Yardım internet bağlantısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PapixX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PapixX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
merhaba arkadaşlar garip bi sorun var bir ton sey denedim ama cözemedim sormak istedim. wifi ile bağlanıyorum internet 60 75 megabit hızda. pc ile baglanıyorum masaüstü kablolu bağlantı max 17 megabt hızda. sağlayıcıylada görüstük sorun gözükmüyor. aklım ermedi ne yapacagıma . yardımcı olursanız sevinrim tesekkürler simdiden

berkunal

Asistan
Reaksiyon puanı
61
merhaba arkadaşlar garip bi sorun var bir ton sey denedim ama cözemedim sormak istedim. wifi ile bağlanıyorum internet 60 75 megabit hızda. pc ile baglanıyorum masaüstü kablolu bağlantı max 17 megabt hızda. sağlayıcıylada görüstük sorun gözükmüyor. aklım ermedi ne yapacagıma . yardımcı olursanız sevinrim tesekkürler simdiden
Ağ bağdaştırıcılarından sürücünüzü güncelleyip deneyin eğer olmaz ise ethernet kablosunu değişip öyle deneyin.

berkunal

Asistan
Reaksiyon puanı
61
denedim onlarıda yine aynı malesef
Kullandığınız modem markasını arattığınızda sizin gibi sorun yaşayanlar var mı ? Teknik destek talep edip randevu oluşturun derim yeni modem yeni kablo çeksinler.

PapixX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kullandığınız modem markasını arattığınızda sizin gibi sorun yaşayanlar var mı ? Teknik destek talep edip randevu oluşturun derim yeni modem yeni kablo çeksinler.
300 lira para istiyor adamlar saka gibi bi kablo cekse bile veya gelse bi arıza olmasa bile istiyor türknet. binadaki kutudan yeni kablo cekip deniyecem aklıma baska bişey gelmiyor