İnternet Bağlantısı ve Video Oynatma Hakkında ?

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iyi akşamlar sevgili SDN takipçileri, şöyle bir sorum olacaktı, bağlantım 8 Mbit sınırsız paket, hız testlerinde 6 - 7 mbit'ten aşağıya düşmüyor, internet hızım sayfa açılışları falan gayet hızlı, ama iş video oynatmaya geldiğinde sürekli donuyor doğru dürüst video izleyemez oldum, alla aşkına bi videoyu kesintisiz bir şekilde izlemek için kaç mbit hıza ihtiyacım var ya!! düşüncelerinizi bekliyorum, bu sorun neden kaynaklanıyor ?

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:29 ----------

hadi ama arkadaşlar, görüşlerinizi bekliyorum...

---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

forumda kimse kalmadı mı yaa, :)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Gelirler birazdan :D

İnternet hızınız iyi gözüküyor. Media oynatıcınızdan videolar nasıl çalışıyor? Herhangi bir takılma var mı? Eğer sorun yoksa, normal çalışıyorsa donanımsal bir sorun da değildir.

Sadece internet üzerinden video izlerken sorun yaşıyorsanız, internet tarayıcısından dolayı olabilir. Farklı internet tarayıcısında video izlemeyi denediniz mi? Ayrıca yüklü olan flash player'dan dolayı da olabilir. Ekran kartı sürücüsünü de güncellemekte fayda var. Hatta media player codec paketlerinden beğendiğinizi de yükleyebilirsiniz.

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sadece internet üzerinden olan videolarda bu sorun oluyor! chrome, firefox, ie tarayıcılarında durum aynı. Donanımsal bir sorun yok, cyrsis 2 en yüksek ayarlarda oynuyorum sen düşün artık :) flash player 10.3 güncellemesinde yani en sonda, ekran kartıda öyle, pc'imde hiç bir sorun yok gibi görünüyor yani.. sinir oldum yaa, video 5 sn oynuyor 2 sn donuyor, izleyemiyorum :(

Gelirler birazdan :D

İnternet hızınız iyi gözüküyor. Media oynatıcınızdan videolar nasıl çalışıyor? Herhangi bir takılma var mı? Eğer sorun yoksa, normal çalışıyorsa donanımsal bir sorun da değildir.

Sadece internet üzerinden video izlerken sorun yaşıyorsanız, internet tarayıcısından dolayı olabilir. Farklı internet tarayıcısında video izlemeyi denediniz mi? Ayrıca yüklü olan flash player'dan dolayı da olabilir. Ekran kartı sürücüsünü de güncellemekte fayda var. Hatta media player codec paketlerinden beğendiğinizi de yükleyebilirsiniz.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Flashtan olabilir gibi geldi bana html5 ile çalışan bir sitede durum nasıl acaba

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
aynı mesajı 2 kez yollamışım :D

Flash player en güncel sürümü de olsa sorunlu olabilir tabii ki.