İnternet bağlantısı sorunu

Sedat Özbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar;

Yaşadığım bir sorun için sizlerden yardım istiyorum. Bir kaç gün önce TTnetin kampanyasıyla Huawei EchoLife marka kablosuz modem aldım. Bu modemi masa üstü bilgisayarıma kurdum kabloları felan. Masa üstünde her hangi bir sorun yok. Kolay kurulum cd sinde aşağıda vereceğim hatayı veriyor (hata sayılmaz aslında) Ağı laptopumda görüyor ancak şifresini girdiğimde bağlantı kuramıyor.

İşletim sistemim xp (masaüstü) laptopta win 7 var. Xp de kablosuz internet ayarını nasıl yapabilirim. İnternnetteki yazılanları okudum. Yardımlarınızı bekliyorum

Alınan Hata

sorun.gif

Şimdiden teşekkürler

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Şifren yanlış demek istiyor galiba.Eğer ttnet kullanıyorsan ttnet'in kullanıcı adı; evnumarası@ttnet dir.Şifresi ise ev numarası dır.Ama eğer alırken şifre değiştirdiysen o başka.Olmadı öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayabilirsin.

444 0 375

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
0 375 olmasın o numaranın sonu?

---------- Post added at 00:37 ---------- Previous post was at 00:35 ----------

modeminin markasını yaz IP nosunu öğrenip adres satırına yazacaksın sanırım. ardından gelen ekranda şifre isteyen bölümü şifre yazmadan geçeceksin..

sonra kullanıcı adı şifre bölümleri var ama o menüleri unutum..

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

böyle bişeylerdi işte:)))

Sedat Özbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modemin paneline girip gerekli yerleri doldurdum. Ancak yine aynı seyleri söylüyor.