İnternet Bağlantı Sorunum

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar bılgısayarıma format attıktan sonra ınternte bğlanamıyorum.ağ bağlantılarımda yerel ağ bağlantısı gözukmuyor.ne yapmam gerekıyor.yardımlarınızı beklıyorum

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Aygıt yöneticisine gir, devre dışı olup olmadığını kontrol et. Devre dışı gözüküyorsa etkinleştir.
Sürücüsünü yükle.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Aygıt yöneticisinde yüklenmemiş bir donanım görünüyor mu, soru işareti şeklinde mesela. Bağlantı kablolu mu, kablosuz mu? Ağ kartının modelini nedir? Bunları da belirtirsen daha rahat çözülür sorun.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Aygıt yönetıcısnden ney ıkontrol edıyoruz?

Buna benzer bir şey olması lazım:

2ufr78g.jpg

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Aygıt yöneticisinde yüklenmemiş bir donanım görünüyor mu, soru işareti şeklinde mesela. Bağlantı kablolu mu, kablosuz mu? Ağ kartının modelini nedir? Bunları da belirtirsen daha rahat çözülür sorun.

diğer aygıtlar bölumunde bılınmeyen aygıt,ethernet denetleyıcı,hıgh deınıtıon audıo verı yolundakı ses aygıtı,sm bus denetleyıcı,vıdeo denetleyıcı yüklenmemış

---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:40 ----------

Buna benzer bir şey olması lazım:

2ufr78g.jpg

aygıt yönetıcısınde ağ bağdaştırıcısını göremedım.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
internet bağlantın yoksa bilgisayarı aldığın zamanki verilen anakrt cd si ile yükleyeceksin cd kayıpsa interneti olan bi başka bilgisayardan anakartının mara ve modeline göre driver indirip örnek flash bellek ile yükleyeceksin

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
diğer aygıtlar bölumunde bılınmeyen aygıt,ethernet denetleyıcı,hıgh deınıtıon audıo verı yolundakı ses aygıtı,sm bus denetleyıcı,vıdeo denetleyıcı yüklenmemış

---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:40 ----------

aygıt yönetıcısınde ağ bağdaştırıcısını göremedım.

O yazdığın her şey için driver yüklemen gerekiyor.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar elımde ekran kartının drıver cd ıle anakart cd de ses drıverı ve bı tane daha driver vardı onları yükledım.şuan bağlantım geldı.antivirus olarak da norton ve kaspersky pure kullanmak ıstıyorum.hangısını önerırsınız.yalnız kaspersk pure de key bulmak zor buluyor

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
key bulma arkadaşım kampanyalar var onları kullan. Mesela şu an norton 90 günlük kampanyası var. yazılım kampanyaları sayfasına bir bak

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
key bulma arkadaşım kampanyalar var onları kullan. Mesela şu an norton 90 günlük kampanyası var. yazılım kampanyaları sayfasına bir bak
daha önce onu kulanıyordum da usbden flash belleğıme virüs bulaşmıştı.en son kaspersky pure nın deneme sürümunu kurmuştum.kaspersky sıldı o virüsü,

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bence keyle felan uğraşma 30 TL ye 1yıllık kaspersky al yada 5 kişilik paket seçeneği var 60 TL felan yanına 4 arkadaş bul onlardan al güzelce kullan derim