İnternet bağlantı sorunu..

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelike Selamın Aleyküm,
Benim sorunum dün geceye kadar gayet güzel internete girdiğim masa üstü pcden bugün internete girmeye kalktıgım zaman çok aşırı derecede yavaş şekilde giriyor mesela en basiti bi googleyi açmak için tıkladıgımda 1 dakika gibi bi sürede anca googleyi açıyor ama sadece açıyor yani arama yapmak yine imkansız, msne gireyim diyorum orayada girmiyor. Nette sorun vardır dedim laptopa girmeye calıstım gayet hızlı bir sekilde bağlanabiliyorum.Ama ne komiktir ki torrenti açıp baktım gayet güzel bi sekilde dosyaları indiriyor.
Nası bişi bu anlamadım modemi o kadar resetledim durum gene aynı bi değişiklik yok. Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum

StJoan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı durumun bir benzerini şu anda ben de yaşıyorum. Masaüstüm tamirden yeni geldi ama laptop kapalıyken bile internetin yarısını ancak kullanabiliyor. Laptop ise interneti tam randımanla kullanabiliyor.

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tarayıcınız hangi program? ondan kaynaklı olabilir...gecmiş verilerinizi ve tarayıcı ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin sanal belleğe çok yüklenmiş olabilirsiniz...

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tarayıcınız hangi program? ondan kaynaklı olabilir...gecmiş verilerinizi ve tarayıcı ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin sanal belleğe çok yüklenmiş olabilirsiniz...
Chrome mozilla explorer vs vs hepsini denedim hepsinde aynı sorun ayarlarını sıfırladım geçmişleri temizledim yine aynı sonuc bir türlü çözemedim.

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dns ayarlarınızı değiştirdiniz mi peki önceden belki o dns yle ilgili bi problem olmuş olabilir burdan sadece olasılıklar üzerinde konuşabilirim tabi..eger dns yle ilgili problemse farklı dnsler yaptığınızda düzelebilir

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Aşağıdaki işlemi bir deneyin. Belki sorunu çözebilir.

Başlat > Çalıştır' a ;

netsh firewall reset

yazıp enter tuşuna basınız.Ardından sistemi yeniden başlatın.

Eğer yukarıdaki işlem sorunu çözmemişse, tarayıcı eklentilerini gözden geçirin. Çerezleri ve DNS ön belleğini temizleyin.

Yine düzelme yoksa, en son yüklemiş olduğunuz yazılımları kontrol edin. Sorun devam ediyorsa, iyi bir sistem bakımı yapın.

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önerilerinizi için sağolun ama ne gariptir ki dün bu dediklerinizi uygulamak ıcın actıgım zaman sorun ortadan kalkmıstı..Garip