• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

ıntenetler yavasladı mı

Kesinlikle katılıyorum. Bugün evimde kullandığı TTNET neredeyse 5' er dakika aralıklarla sürekli kopup duruyor. Halen aynı durumu yaşıyorum. Bir sorun olduğu belli.

Dün sabah benimde kesilip duruyordu internetim şimdi bir problem yok.

8086089832.png

İnternet hızımdan memnunum yavaşlık falan hiç olmadı zaten 16 Mbps'ye kadar sınırsız paket kullanıyorum ama başka bir şey soracaktım. Her hız testi yapışımda ping 0 ms çıkıyor bazen 5-6 ms falan geldiği de oluyor ama çoğunlukla 0 ms olarak görüyorum o değeri bunun tam olarak anlamı nedir? Upload hızını nerdeyse hiç ihtiyaç duymadığım için kendim düşürttürdüm aradılar Türk Telekom'dan ve faturaya 5-10 TL az ödersiniz dediler kabul etmiştim o nedenle düşük, yavaş diyenler olursa diye söylemek istedim

8086089832.png

İnternet hızımdan memnunum yavaşlık falan hiç olmadı zaten 16 Mbps'ye kadar sınırsız paket kullanıyorum ama başka bir şey soracaktım. Her hız testi yapışımda ping 0 ms çıkıyor bazen 5-6 ms falan geldiği de oluyor ama çoğunlukla 0 ms olarak görüyorum o değeri bunun tam olarak anlamı nedir?
Baz istasyonu evinizin altında galiba. :) Ping değeri ne kadar düşükse o kadar iyi şayet yüksek olursa internet kullanılamayacak kadar kötü oluyor.

Genelde bir yerde bir olay oldumu yavaşlıyor yada ddos saldırısı varsa Selanikteki Türk Başkonsolosluğuna Saldırmışlar