Yunus5561
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 210
Evet arkadaşlar merak ettim Intel AMD gibi apu ekran kartlı işlemci üretiyormu üretiyorsa AMD nin apu sistemiyle intelin apu sistemi arasında fark varmı
RX 550 2 gb ve GTX 1050 2 gb arasında en iyisi hangisi konudan biraz alakasız biliyorum ama biliyorsanız bilgilerinizi paylaşmanız beni mutlu ederIntel F serileri haricindeki islemcilerinde dahili grafık birimi var zaten.
Amd apu işlemcisi grafik birimi olarak daha performanslı.
GTX 1050 daha iyi.RX 550 2 gb ve GTX 1050 2 gb arasında en iyisi hangisi konudan biraz alakasız biliyorum ama biliyorsanız bilgilerinizi paylaşmanız beni mutlu eder
RX 550 daha pahalıGTX 1050 daha iyi.
Her halükarda psu yeterli gelecek mi araştırmanı öneririm. Performansta bildiğim kadarıyla aman aman fark yok. Gtx1050 bir tık daha iyi diye biliyorum bende.RX 550 2 gb ve GTX 1050 2 gb arasında en iyisi hangisi konudan biraz alakasız biliyorum ama biliyorsanız bilgilerinizi paylaşmanız beni mutlu eder
Fsp 500w PSU bakiyorum ama GTX 1050 daha iyiyse sıkıntı yok teşekkür ederimRx aynı zamanda daha fazla güç tüketiyor. Her halükarda psu yeterli gelecek mi araştırmanı öneririm. Performansta bildiğim kadarıyla aman aman fark yok. Gtx1050 bir tık daha iyi diye biliyorum bende.
F serisi hariç.Evet arkadaşlar merak ettim Intel AMD gibi apu ekran kartlı işlemci üretiyormu üretiyorsa AMD nin apu sistemiyle intelin apu sistemi arasında fark varmı
F ibaresi olmayan her işlemcide dahili ekran kartı var. AMD tarafında ise Masaüstünde "G", mobilde ise neredeyse her işlemcide var.Evet arkadaşlar merak ettim Intel AMD gibi apu ekran kartlı işlemci üretiyormu üretiyorsa AMD nin apu sistemiyle intelin apu sistemi arasında fark varmı