sistem güzel de çok iyi denemez ssd en azından 240 olsun onun dışında ordaki oyunları açar büyük ihtimal pubg mobile kasabilir onu diyim ben sana emulator sonuçta diğerlerinde sıkıntı olmazIntel Xeon X3440 8 GB DDR4 2133 MHz / AMD Ati R7 250 2 GB / 120 GB SSD Pubg Mobile, Valorant, CS:GO'da çok iyi diyorlar doğru mu?
İdare eder de o sistem DDR3 destekli. Maksimum 1333 MHz DDR3 destekliyor işlemci. Ayrıca PUBG MOBILE'da sanallaştırma konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ama işlemci olarak iyidir, bende kullandım.Intel Xeon X3440 8 GB DDR4 2133 MHz / AMD Ati R7 250 2 GB / 120 GB SSD Pubg Mobile, Valorant, CS:GO'da çok iyi diyorlar doğru mu?
Pubg işlemci ağırlıklı gta5i 60 FPS de açıyor pubgyi de açar herhalde diye düşünüyorumsistem güzel de çok iyi denemez ssd en azından 240 olsun onun dışında ordaki oyunları açar büyük ihtimal pubg mobile kasabilir onu diyim ben sana emulator sonuçta diğerlerinde sıkıntı olmaz
Bütçem kısıtlı maalesef teşekkür ederim zaten fazlasında gözüm yok en yüksek ayarlarda 90-100 FPS alıyormuş rahatlıkla işimi görürİşlemci,e.kartına göre çok daha iyi.Daha iyi bi e.kartı da olabilirdi.
Evet yanlış yazmışım teşekkür ederimİdare eder de o sistem DDR3 destekli. Maksimum 1333 MHz DDR3 destekliyor işlemci. Ayrıca PUBG MOBILE'da sanallaştırma konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ama işlemci olarak iyidir, bende kullandım.