Intel (R) HD Graphics Family

culsezar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese iyi forumlar. bilgisayarım oyunları olması gerekenden daha yavaş çalıştırıyor.
PC HP Probook 450 g2.
bi kaç araştırma yaptım ekran kartıyla ilgili olduğunu farkettim. ilk önce güncellemeyi denedim en güncelini kullanıyomuşum zaten. sonra iki ekran kartlı pcler var dediler. diğerini etkin hale getir dediler. ama benim pcde aygıt yöneticisini açınca Intel (R) HD Graphics Family ekran kartının yanında başka ekran kartı gözükmüyor. sistem özelliklerin 2 gb ekran kartı var gözüküyor ama anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim. tekrardan iyi forumlar.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Aygıt yöneticisinde tek bir aygıt gözüküyorsa ikinci ekran kartı yoktur.
Sürücüsü yüklü değilse bile orada iki aygıt gözükmesi gerekir, sürücüsü yüklü olmayan aygıt sarı ünlem işaretiyle belirtilir.
Harici ekran kartı yoksa oyun performansı düşük olur.

culsezar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aygıt yöneticisinde tek bir aygıt gözüküyorsa ikinci ekran kartı yoktur.
Sürücüsü yüklü değilse bile orada iki aygıt gözükmesi gerekir, sürücüsü yüklü olmayan aygıt sarı ünlem işaretiyle belirtilir.
Harici ekran kartı yoksa oyun performansı düşük olur.
sonuç olarak yapıcak bişey yok mu 2 gb ekran kartı yalan mı? :(

Kakarotto01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı ekran kartının yanı sıra aygıt yöneticisinde Nvidia GeForce 710M ekran kartı görünüyor başta sarı ünlem vardı ama sürücüyü kurunca düzgün çalışıyor diyor ama oyuna girdiğimde faydasını göremiyorum düşük grafiklerde oynamama rağmen. Onu geçtim bilgisayar resetlendiğinde tekrar sarı ünlem beliriyor ve Nvidia denetim masasına da giremiyorum Nvidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz diyor. Yardım edebilir misiniz?