- Reaksiyon puanı
- 2,673
Quantum bilgisayarların evlerimize gelmesi daha olası değil.Yakında Intel Quantum işlemci çıkaracakmış ?
Quantum bilgisayarların evlerimize gelmesi daha olası değil.Yakında Intel Quantum işlemci çıkaracakmış ?
Bir an önce yapıp buraya cevap yazmanı istiyorum.Anakart Gigabyte GA-G31M-ES2L. Kuru buz ve nitrojen kiti de önerebilir misiniz?
Onuda göreceğiz ilerideQuantum bilgisayarların evlerimize gelmesi daha olası değil.
Şuan da değil dedim ileride ne olacağını bilemeyiz tabii ki.Onuda göreceğiz ileride![]()
Dünya rekoru zaten 6.5 ghz'e yakın bir şey 9 ghz'e gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca işlemci soğutucusu yeterli olacaktır canavar gibi işlemciniz var sonuçta.
Anladım yanlış yazmışım ama lütfen konuya göre yazın şunları ben sadece rekorun o kadar olmadığını anlattım herkes beni doğrulama peşinde. Konu sahibinin dediği olabilir mi yani ? Lütfen insanları doğrulamadan önce bir bakın neler olmuş diye.
Kötü amaçla yazmadım sadece bilmeyenler için bu videoyu yolladım.Anladım yanlış yazmışım ama lütfen konuya göre yazın şunları ben sadece rekorun o kadar olmadığını anlattım herkes beni doğrulama peşinde. Konu sahibinin dediği olabilir mi yani ? Lütfen insanları doğrulamadan önce bir bakın neler olmuş diye.
Bilmek isteyen araştırır ve ya konu açar ayrıca yukarıda yapıldı zaten keşke önceki yazışmalara baksaydın.Kötü amaçla yazmadım sadece bilmeyenler için bu videoyu yolladım.