Dalga geçmek için mi yoksa cidden mi?Anakart Gigabyte GA-G31M-ES2L. Kuru buz ve nitrojen kiti de önerebilir misiniz?
@WindStone35, ciddiyim. Dünya rekoru kıracağım.
5l'lik su şişesi ile taşınıp huni ile işlemciye konulabilir. Eğer param var diyorsanız@WindStone35, nitrojen almayı düşünüyorum. Nitrojenin içine konulduğu kabın adı nedir?
Olmazsa japon yapıştırıcısıyla yapıştır.Ve custom sıvı soğutma LGA 775 destekler mi?
sence pentium e5300 canavar mı???canavar gibi işlemciniz var sonuçta.
Sence konu gerçek mi ?sence pentium e5300 canavar mı???
Buzdolabına atmak bile yeterli değil bence@WindStone35, evet
Gerçek. 9 GHz fazla gelir. 6500 MHz yapmayı düşünüyorum. Normal sıvı soğutma yeterli mi?
Nasıl gerçek dalga geçiyorsun sandım dünya rekoru en iyi işlemciyle 6.5 iken 10 yıllık işlemciyle 4 ghz i geçmen bile zor.@WindStone35, evet
Gerçek. 9 GHz fazla gelir. 6500 MHz yapmayı düşünüyorum. Normal sıvı soğutma yeterli mi?
Nasıl gerçek dalga geçiyorsun sandım dünya rekoru en iyi işlemciyle 6.5 iken 10 yıllık işlemciyle 4 ghz i geçmen bile zor.
Oo dünya rekoru 8.4 ise tamam o işlemciyi 9 ghz e çıkarabilir tamam.
Hala başlıkta yazanı mı yapmak istiyorsun ?
Oo dünya rekoru 8.4 ise tamam o işlemciyi 9 ghz e çıkarabilir tamam.
Rekor 9 yıl önce kırılmış. Şunlar da var:Hala başlıkta yazanı mı yapmak istiyorsun ?
Işte amd nin farkı
Kanka böyle fark olmaz olsun. Kimin ne işine yarar bu?Işte amd nin farkı![]()
Yakında Intel Quantum işlemci çıkaracakmış ?Kanka böyle fark olmaz olsun. Kimin ne işine yarar bu?.
Tabi şirketlerin farklı sistemleri var. Kuantum bilgisayar gibi.
Quantum işlemciler kim bilir nasıldır? Hiç görmedim.Yakında Intel Quantum işlemci çıkaracakmış ?