Gerek yok ama sizin tercihinize kalmış.İntel driver asistan kullanmak ne kadar mantıklı. Kullansam bir faydasını görürmüyüm. Yoksa hiç gerek yok mu?
Açıkçası yaşıyorum cpu düzgün çalışmıyor 6 çekirdek 12 mantıksal çekirdek olması lazımken 3 çekirdek 6 mantıksal çekirdek gözüküyor o yüzden dedim.Şart değil. Eğer sürücü problemi yaşamıyorsan her şeyin düzgün çalışıyorsa gerek yok.
Msconfig'ten ayar yaptınız mı hiç? Yaptıysanız eski hâline getirin. Ek olarak, sürücüyle bu durumun bir alakası yoktur.Açıkçası yaşıyorum cpu düzgün çalışmıyor 6 çekirdek 12 mantıksal çekirdek olması lazımken 3 çekirdek 6 mantıksal çekirdek gözüküyor o yüzden dedim.
Yaptım, cpu ghz yük altında--boşta sabit kalıyordu ve win ayarların da gelişmiş güç seçeneklerinde cpu gözükmüyordu. Bende msconfig'ten önyükleme kısmından cpu çekirdek sayısını arttırdım.Msconfig'ten ayar yaptınız mı hiç? Yaptıysanız eski hâline getirin. Ek olarak, sürücüyle bu durumun bir alakası yoktur.
Onu geri eski haline getirirseniz İnşAllah sorununuz çözülür. Bu arada işlemcinizde AVX-512 var ve açık. Bu iyi bir şey. Haberdar etmek istedim.Yaptım, cpu ghz yük altında--boşta sabit kalıyordu ve win ayarların da gelişmiş güç seçeneklerinde cpu gözükmüyordu. Bende msconfig'ten önyükleme kısmından cpu çekirdek sayısını arttırdım.
O ne demek ne olduğunu bilmiyorum.Onu geri eski haline getirirseniz İnşAllah sorununuz çözülür. Bu arada işlemcinizde AVX-512 var ve açık. Bu iyi bir şey. Haberdar etmek istedim.