game_DEV
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 174
sizce hangisi render icin daha iyi?
hangisini almaliyim?
hangisini almaliyim?
teskkurleri3-10100f almanız daha iyi olacaktır ama z serisi anakart ile
İşlemci konusunda Ryzen 5 1600 öneriyorum.sizce hangisi render icin daha iyi?
hangisini almaliyim?
Render için tartışmasız 1600. Oyun için 10100F ama.i3-10100f almanız daha iyi olacaktır ama z serisi anakart ile
Katılmıyorum, hem oyun hem render performansı z490 ile artacaktır. Sonraki dönemlerde aynı board üzerine çok daha güçlü işlemciler de alarak güncelleme imkanı olacaktır. Aynı zamanda daha yüksek ram takabileceği için render işlemlerinde de gözle görünür artış elde edecektir. Biraz para biriktirip sonraki dönemlerde 10700F gibi işlemcilere bile geçiş yapabilir.Z490 ile alınacak son işlemcidir 10100f
Z490 alabilecek parası olan neden 10100F alıyorki çok dengesiz.Gidersin 3600+B450M S2H alırsın.Katılmıyorum, hem oyun hem render performansı z490 ile artacaktır. Sonraki dönemlerde aynı board üzerine çok daha güçlü işlemciler de alarak güncelleme imkanı olacaktır. Aynı zamanda daha yüksek ram takabileceği için render işlemlerinde de gözle görünür artış elde edecektir. Biraz para biriktirip sonraki dönemlerde 10700F gibi işlemcilere bile geçiş yapabilir.
10700f e parası olacak insan 10100f alır mı? Ya da z490a parası yetecek insana 10100f kombo yaptırmanın mantığı nedir? Para biriktirir alır dediğiniz işlemci arkadaşın bütün sisteme vereceği paradan biraz daha ucuz olacak tahmin edileceği üzere. Yani bir sistem daha alacağı parayı biriktirmesini söylemek ne kadar mantıklı? 3600mhz CL 16 ramlerin fiyatı belli, zaten alabileceği maksimum ramler 3200 MHz olacak yine bütçeyi düşünürsek.Katılmıyorum, hem oyun hem render performansı z490 ile artacaktır. Sonraki dönemlerde aynı board üzerine çok daha güçlü işlemciler de alarak güncelleme imkanı olacaktır. Aynı zamanda daha yüksek ram takabileceği için render işlemlerinde de gözle görünür artış elde edecektir. Biraz para biriktirip sonraki dönemlerde 10700F gibi işlemcilere bile geçiş yapabilir.
Z490 alabilecek parası olan neden 10100F alıyorki çok dengesiz.Gidersin 3600+B450M S2H alırsın.
Fikirlerinize saygım sonsuz, ben katılmıyorum. Z490 geleceğe yatırımdır. İndirimden yakalanırsa değerlendirilmesi gerekir..10700f e p...
Abi katılmayacak bir şey yok. Sen de biliyorsun yanlış olduğunu söylediğin şeyin. Minimum bütçeyle işlemci/bilgisayar almaya çalışan adama 10700f alır para biriktirir diye bir şey demek baştan aşağı yanlış.Fikirlerinize saygım sonsuz, ben katılmıyorum. Z490 geleceğe yatırımdır. İndirimden yakalanırsa değerlendirilmesi gerekir..
İntel sürekli soket değiştiriyor, nasıl geleceğe yatırım yapıyorsunuz? (Ben de intel sistem kullanıyorum, intel antisi değilim fakat dediğiniz saçma.)Z490 geleceğe yatırımdır.
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve ÖzellikleriTəşəkkürlər. Islemci için butcem Max 1100 tl bu butceye en iyi hangi islemci alınır?