Levi Ackermann
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Selamlar arkadaşlar bir bilgisayar buldum ve işlemcisi Intel Celeron J4005 sizce nasıl işlemci Valorant Csgo tarzı oyunları oynarmı
Celeron yerine 1200 af li bir bilgisayar daha mantikli olur.Selamlar arkadaşlar bir bilgisayar buldum ve işlemcisi Intel Celeron J4005 sizce nasıl işlemci Valorant Csgo tarzı oyunları oynarmı
1200 af nedir bu arada Bilgisayarlar hakkında pek bilgim olmadığı içinCeleron yerine 1200 af li bir bilgisayar daha mantikli olur.
Amd ryzen 3 1200 af işlemci. Bütçe belirtin size sistem tavsiyesi edeyim.1200 af nedir bu arada Bilgisayarlar hakkında pek bilgim olmadığı için
Bütçem monitör klavye felan dahil 2800tlAmd ryzen 3 1200 af işlemci. Bütçe belirtin size sistem tavsiyesi edeyim.
O fiyata sıfır bir sistem imkansız zaten işlemci ve anakart 1000 tl tutmakta 550 tl monitör 100tl klavye mouse en az 3300 tl ama bazı parçalar 2. El olursa 2800tl ye toplanır.Bütçem monitör klavye felan dahil 2800tl
O fiyata sıfır bir sistem imkansız zaten işlemci ve anakart 1000 tl tutmakta 550 tl monitör 100tl klavye mouse en az 3300 tl ama bazı parçalar 2. El olursa 2800tl ye toplanır.
Hocam inanın size csgo low ayarda 40 fps vermez. Ekran kartı yok işlemcinin ekran kartı ram ise 4 gb günümüzde 8 gg yetersiz kalıyor. Bütçeyi 500 tl daha artırın size çok güzel bir sistem toplayımHP Pro A G3 MT AMD Ryzen3 2200G 4GB 1TB Freeos Masaüstü Fiyatı
HP Pro A G3 MT AMD Ryzen3 2200G 4GB 1TB Freeos Masaüstü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Siz önerin ben bakarım ama parça parça olmasın bütün bi şekilde kasada olsunHocam inanın size csgo low ayarda 40 fps vermez. Ekran kartı yok işlemcinin ekran kartı ram ise 4 gb günümüzde 8 gg yetersiz kalıyor. Bütçeyi 500 tl daha artırın size çok güzel bir sistem toplayım
İnanın sizi çok üzer bu pc ler.
Montaj seçeneğini işaretleyin.Siz önerin ben bakarım ama parça parça olmasın bütün bi şekilde kasada olsun
Çok teşekkür ederimTeknobiyotik A1.5 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, GTX 750Ti 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik bak bu sistem var ve oyun testleri var
768p monitor - Google Alışveriş buda monitör. Klavye mouse da bir siteden alınabilir yada sistemin olduğu yerden eklenebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Montaj seçeneğini işaretleyin.
Ne demek, ben teşekkür ederim.Çok teşekkür ederim