Installlation Aborted Hatası!

recep_278

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum :) Rom olayından çok anladığım söylenemez. Sağlam bir yerden rom indirdim ve internetten edindiğim bilgiler doğrultusunda General Mobile Discovery cihazımı ' Kingo Root ' program yardımıyla Rootladım. sonrasında recovery mod penceresine geldim telefonu formatladım. Update from sd card bölümden indirdiğim rom dosyasını seçtim ve installlation aborted' hatasını aldım. Acil yardım lütfen :'(

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaşlar öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum :) Rom olayından çok anladığım söylenemez. Sağlam bir yerden rom indirdim ve internetten edindiğim bilgiler doğrultusunda General Mobile Discovery cihazımı ' Kingo Root ' program yardımıyla Rootladım. sonrasında recovery mod penceresine geldim telefonu formatladım. Update from sd card bölümden indirdiğim rom dosyasını seçtim ve installlation aborted' hatasını aldım. Acil yardım lütfen :'(

tam olarak verdiği hata kodu nedir? rom dosyası sağlam mı? cihazın için olduğuna emin misin?

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yüklemek istediğin custom rom ise custom recovery ye ihtiyacın var. Stock recovery ile sadece Stock romun updatesini yükleyebilirsin

recep_278

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim ' Mobileuncle Tools' uygulamasını indirdim ' Recovery Update ' seçeneğini seçttim CWM Recovery dosyasını seçtim gelen uyarıya ' Tamam ' dedim 'Warnıng ! Root Resquest!!! başlığı altında 'Please Root your Android frist!!! ' hatasını aldım :crying:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeşim ' Mobileuncle Tools' uygulamasını indirdim ' Recovery Update ' seçeneğini seçttim CWM Recovery dosyasını seçtim gelen uyarıya ' Tamam ' dedim 'Warnıng ! Root Resquest!!! başlığı altında 'Please Root your Android frist!!! ' hatasını aldım :crying:

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Root erişimi yok yani root yapamamışsın tekrar root yapmayı dene

recep_278

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi dünya da ilk benim başıma mı geliyor bu sorun ya... :confused1: Dediğiniz her yolu denedim ama eni sonunda karşıma yeni hatalar çıkıyor

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Skype ile yardım edebilirim. umut.turunc profil fotoğrafım eksi işareti