Belki orijinal ayakkabı alamıyordur?Instagram'da ayakkabı satanların özellikleri:
1) Çakma ayakkabı satmaları
2) Asla ama asla para iadesi yapmamaları (Ayakkabıdan memnun değilsen yerine başka bir çakma ayakkabı veriyorlar diye biliyorum?)
Benim anlayamadığım nokta, neden bile bile çakma ayakkabı alıyorsun? Paran bu kadar değersiz mi?
Öyle bile olsa Instagram'dan ayakkabı almak çok riskli. Hele ki maddi durumun kötüyse; çünkü adamın riske edebileceği 5 kuruşu bile yoksa bu tarz yerlere para vermesi doğru olmaz diye düşünüyorum.Belki orijinal ayakkabı alamıyordur?
Ben kaç kez aldım, çakma geliyor fakat aldıklarımın hepsini en az 7 ay giydim, kötü değildi yani. Sadece yorumlara iyi bakmak gerek, kötü yorumu siliyor mu ya da yorumlar kapalı mı dikkat et. Şeffaf kargoyla gönderirler genelde, poşette ayakkabıyı görmediğin zaman kargonuzu almayın.
Sen buradan mı aldın?Belki orijinal ayakkabı alamıyordur?
Ben kaç kez aldım, çakma geliyor fakat aldıklarımın hepsini en az 7 ay giydim, kötü değildi yani. Sadece yorumlara iyi bakmak gerek, kötü yorumu siliyor mu ya da yorumlar kapalı mı dikkat et. Şeffaf kargoyla gönderirler genelde, poşette ayakkabıyı görmediğin zaman kargonuzu almayın.
Belki orijinal ayakkabı alamıyordur?
Ben kaç kez aldım, çakma geliyor fakat aldıklarımın hepsini en az 7 ay giydim, kötü değildi yani. Sadece yorumlara iyi bakmak gerek, kötü yorumu siliyor mu ya da yorumlar kapalı mı dikkat et. Şeffaf kargoyla gönderirler genelde, poşette ayakkabıyı görmediğin zaman kargonuzu
İşte o yüzden size sordum replika olduğunu biliyorum kaliteli ise bide bu çakma diyen olmaz mı yani onu soruyorum sizeÖyle bile olsa Instagram'dan ayakkabı almak çok riskli. Hele ki maddi durumun kötüyse; çünkü adamın riske edebileceği 5 kuruşu bile yoksa bu tarz yerlere para vermesi doğru olmaz diye düşünüyorum.
Zaten bir instagram hesabı mert bayantemuru izlemiştim. İade yapmaz, şeffaf kargo seçeneği sunar, vs. Diyordu bu sayfada onun dedikleri şartı karşılıyor. Replika (Çakma) olduğunu biliyorum. Orijinali 4K 2K falan kaliteli ise alacağım. Bu fiyata orijinal olmaz zatenInstagram'da ayakkabı satanların özellikleri:
2) Asla ama asla para iadesi yapmamaları (Ayakkabıdan memnun değilsen yerine başka bir çakma ayakkabı veriyorlar diye biliyorum?)
Benim anlayamadığım nokta, neden bile bile çakma ayakkabı alıyorsun? Paran bu kadar değersiz mi?
Valla hocam hatırlamıyorum.İnstagramda 1001 satıcı var sonuçta.Ama fazla bie beklentiye girmenizi önermem.150-200 tl bir şeyse deneyin derim.Yani çakma sonuçta bir şey denemez.Sen buradan mı aldın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte o yüzden size sordum replika olduğunu biliyorum kaliteli ise bide bu çakma diyen olmaz mı yani onu soruyorum size
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten bir instagram hesabı mert bayantemuru izlemiştim. İade yapmaz, şeffaf kargo seçeneği sunar, vs. Diyordu bu sayfada onun dedikleri şartı karşılıyor. Replika (Çakma) olduğunu biliyorum. Orijinali 4K 2K falan kaliteli ise alacağım. Bu fiyata orijinal olmaz zaten
Ya birde @odinstoreoffical ı inceler misiniz?Instagram'da ayakkabı satanların özellikleri:
Sen bilirsin. Öte yandan en iyisi bir mağazaya gidip deneyerek ayakkabı almak daha mantıklı değil mi?Ya birde @odinstoreoffical ı inceler misiniz?
Evet mantıklı ama jordan modeli mesela tr de ya yok ya da çok pahalı onun çin uygununa bakıyorum siz ibunişlerden anlayabilirsiniz diye düşünmüştüm o yüzden size sordum. Gerçeğini almaya param yeter ama bir ayakkabıya o kadar asla vermem. Valla cidden almak istiyorumda a kalite falan bulabilirseniz çok iyi olur. Odinstore un hiç şikayeti vs. Yok bi baksanız onaSen bilirsin. Öte yandan en iyisi bir mağazaya gidip deneyerek ayakkabı almak daha mantıklı değil mi?
"O kadar para vermem." diyorsan dolandırılma riskini göze alacaksın maalesef. Bu ülkede kimse kimseye durup dururken ucuza bir şey vermez.Evet mantıklı ama jordan modeli mesela tr de ya yok ya da çok pahalı onun çin uygununa bakıyorum siz ibunişlerden anlayabilirsiniz diye düşünmüştüm o yüzden size sordum. Gerçeğini almaya param yeter ama bir ayakkabıya o kadar asla vermem. Valla cidden almak istiyorumda a kalite falan bulabilirseniz çok iyi olur. Odinstore un hiç şikayeti vs. Yok bi baksanız ona
Ya birde @odinstoreoffical ı inceler misiniz?
ben aldım oradan kanka ve bunların ürünleri farklı samurayspora götürdüm orijinal dediler sanırım odinstore outlet ürün satışı yapıyormuş sadece.kuzenim de new balance aldı o da memnun numara değişimi istedi 1 hafta da değişim sağladılar ben memnunum şuanYa birde @odinstoreoffical ı inceler misiniz?
Tabi bir sürü satıcı var ama Sneakerslifetr en bilinenlerinden biri ben 2-3 defa almıştım hatta daha yeni kyrie 7 aldım kaliteli sağlam alınabilir.Sneakerslifetr den ayakkabı alacağımda alan var mı? Arkadaşlar bu işlerden anlayan bana bu hesap güvenilir diyecek biri lazım. Shopier ve şeffaf kargo var. Alınabilir mi? (Replika olduğunu biliyorum.)