Yardım İnstagramdan ayakkabı

AlphaWx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sneakerslifetr den ayakkabı alacağımda alan var mı? Arkadaşlar bu işlerden anlayan bana bu hesap güvenilir diyecek biri lazım. Shopier ve şeffaf kargo var. Alınabilir mi? (Replika olduğunu biliyorum.)

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,304
Instagram'da ayakkabı satanların özellikleri:

1) Çakma ayakkabı satmaları
2) Asla ama asla para iadesi yapmamaları (Ayakkabıdan memnun değilsen yerine başka bir çakma ayakkabı veriyorlar diye biliyorum?)

Benim anlayamadığım nokta, neden bile bile çakma ayakkabı alıyorsun? Paran bu kadar değersiz mi?

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401

2) Asla ama asla para iadesi yapmamaları (Ayakkabıdan memnun değilsen yerine başka bir çakma ayakkabı veriyorlar diye biliyorum?)

Benim anlayamadığım nokta, neden bile bile çakma ayakkabı alıyorsun? Paran bu kadar değersiz mi?
Belki orijinal ayakkabı alamıyordur?

Ben kaç kez aldım, çakma geliyor fakat aldıklarımın hepsini en az 7 ay giydim, kötü değildi yani. Sadece yorumlara iyi bakmak gerek, kötü yorumu siliyor mu ya da yorumlar kapalı mı dikkat et. Şeffaf kargoyla gönderirler genelde, poşette ayakkabıyı görmediğin zaman kargonuzu almayın.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,304

Ben kaç kez aldım, çakma geliyor fakat aldıklarımın hepsini en az 7 ay giydim, kötü değildi yani. Sadece yorumlara iyi bakmak gerek, kötü yorumu siliyor mu ya da yorumlar kapalı mı dikkat et. Şeffaf kargoyla gönderirler genelde, poşette ayakkabıyı görmediğin zaman kargonuzu almayın.
Öyle bile olsa Instagram'dan ayakkabı almak çok riskli. Hele ki maddi durumun kötüyse; çünkü adamın riske edebileceği 5 kuruşu bile yoksa bu tarz yerlere para vermesi doğru olmaz diye düşünüyorum.

AlphaWx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sen buradan mı aldın?

Ben kaç kez aldım, çakma geliyor fakat aldıklarımın hepsini en az 7 ay giydim, kötü değildi yani. Sadece yorumlara iyi bakmak gerek, kötü yorumu siliyor mu ya da yorumlar kapalı mı dikkat et. Şeffaf kargoyla gönderirler genelde, poşette ayakkabıyı görmediğin zaman kargonuzu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bile olsa Instagram'dan ayakkabı almak çok riskli. Hele ki maddi durumun kötüyse; çünkü adamın riske edebileceği 5 kuruşu bile yoksa bu tarz yerlere para vermesi doğru olmaz diye düşünüyorum.
İşte o yüzden size sordum replika olduğunu biliyorum kaliteli ise bide bu çakma diyen olmaz mı yani onu soruyorum size

Zaten bir instagram hesabı mert bayantemuru izlemiştim. İade yapmaz, şeffaf kargo seçeneği sunar, vs. Diyordu bu sayfada onun dedikleri şartı karşılıyor. Replika (Çakma) olduğunu biliyorum. Orijinali 4K 2K falan kaliteli ise alacağım. Bu fiyata orijinal olmaz zaten

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Sen buradan mı aldın?

İşte o yüzden size sordum replika olduğunu biliyorum kaliteli ise bide bu çakma diyen olmaz mı yani onu soruyorum size

Zaten bir instagram hesabı mert bayantemuru izlemiştim. İade yapmaz, şeffaf kargo seçeneği sunar, vs. Diyordu bu sayfada onun dedikleri şartı karşılıyor. Replika (Çakma) olduğunu biliyorum. Orijinali 4K 2K falan kaliteli ise alacağım. Bu fiyata orijinal olmaz zaten
Valla hocam hatırlamıyorum.İnstagramda 1001 satıcı var sonuçta.Ama fazla bie beklentiye girmenizi önermem.150-200 tl bir şeyse deneyin derim.Yani çakma sonuçta bir şey denemez.

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
bence çarşıya çık ara sokaklarda bir sürü ayakkabıcı var (vanda var ama sizin orda olur mu bilmem) ben gittim adidas aldım 200 tl ye 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.

AlphaWx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ya birde @odinstoreoffical ı inceler misiniz?

AlphaWx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen bilirsin. Öte yandan en iyisi bir mağazaya gidip deneyerek ayakkabı almak daha mantıklı değil mi?
Evet mantıklı ama jordan modeli mesela tr de ya yok ya da çok pahalı onun çin uygununa bakıyorum siz ibunişlerden anlayabilirsiniz diye düşünmüştüm o yüzden size sordum. Gerçeğini almaya param yeter ama bir ayakkabıya o kadar asla vermem. Valla cidden almak istiyorumda a kalite falan bulabilirseniz çok iyi olur. Odinstore un hiç şikayeti vs. Yok bi baksanız ona

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,304
Evet mantıklı ama jordan modeli mesela tr de ya yok ya da çok pahalı onun çin uygununa bakıyorum siz ibunişlerden anlayabilirsiniz diye düşünmüştüm o yüzden size sordum. Gerçeğini almaya param yeter ama bir ayakkabıya o kadar asla vermem. Valla cidden almak istiyorumda a kalite falan bulabilirseniz çok iyi olur. Odinstore un hiç şikayeti vs. Yok bi baksanız ona
"O kadar para vermem." diyorsan dolandırılma riskini göze alacaksın maalesef. Bu ülkede kimse kimseye durup dururken ucuza bir şey vermez.

Biz de çok meraklı değiliz büyük meblağlar harcamaya; lakin bir ürünü istiyorsan mecburen parasını vermek zorunda kalıyorsun.

Reaksiyon puanı
993
Param yoksa gidip en kötü ihtimalle kinetix alırım içine de güzel bir tabanlık mis gibi devam ederim.Çakma ayakkabı mı alınır kıyafet olsa neyse ayakkabının da çakması alınmaz.

Semih Parlak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben aldım oradan kanka ve bunların ürünleri farklı samurayspora götürdüm orijinal dediler sanırım odinstore outlet ürün satışı yapıyormuş sadece.kuzenim de new balance aldı o da memnun numara değişimi istedi 1 hafta da değişim sağladılar ben memnunum şuan

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
Sneakerslifetr den ayakkabı alacağımda alan var mı? Arkadaşlar bu işlerden anlayan bana bu hesap güvenilir diyecek biri lazım. Shopier ve şeffaf kargo var. Alınabilir mi? (Replika olduğunu biliyorum.)
Tabi bir sürü satıcı var ama Sneakerslifetr en bilinenlerinden biri ben 2-3 defa almıştım hatta daha yeni kyrie 7 aldım kaliteli sağlam alınabilir.