Farklı bir Tarayıcı ile dene olmaz ise Instagram indir.kullandığım tarayıcı Chromium ve insta'da video oynamıyor tıklıyorum duruyor oynamıyor araştırdım çözmeye çalıştım olmadı nasıl çözebilirim
Chrome ile oldu pc'ye nasıl instagram indiririmFarklı bir Tarayıcı ile dene olmaz ise Instagram indir.
Emülatör ile girebilirsin BlueStacks veya Gameloop ile ama gereksiz olur Link'ten Instagram indir Ne olur ne olmaz AntiVirüs tut bilmiyorum VirusTotal sonuçlarını ama %90 güvenilir.Chrome ile oldu pc'ye nasıl instagram indiririm
neyse web ile kullanıyorumEmülatör ile girebilirsin BlueStacks veya Gameloop ile ama gereksiz olur Link'ten Instagram indir Ne olur ne olmaz AntiVirüs tut bilmiyorum VirusTotal sonuçlarını ama %90 güvenilir.
Instagram - İndir
Instagram, ücretsiz ve güvenli indirme. En güncel Instagram sürümü. Instagram için Windows , PC'nizi mobil cihazınızda kurulu olan Instagram uygulamainstagram.softonic.com.tr
Bence indir 333K kişi indirmiş ve Android'te bu siteden çok şey indirmiştim APK olarak bence boşuna yük yapma web ile girerek indirmeni öneriyorum.neyse web ile kullanıyorum
Windows 10 mağazasına yönlendiriyor ben windows 8.1 kullanıyorumBence indir 333K kişi indirmiş ve Android'te bu siteden çok şey indirmiştim APK olarak bence boşuna yük yapma web ile girerek indirmeni öneriyorum.
Tarayıcı ile girin maalesef bilmiyordum. bu arada Firefox veya Edge öneririm Chrome yavaş ve Instagram için tercih etmiyorum.Windows 10 mağazasına yönlendiriyor ben windows 8.1 kullanıyorum
arkadaşın dediği gibi bluestacks indirmiştim önceden, gayette memnunum. sorunsuz kullanıyorum instagramı.Emülatör ile girebilirsin BlueStacks veya Gameloop ile ama gereksiz olur Link'ten Instagram indir Ne olur ne olmaz AntiVirüs tut bilmiyorum VirusTotal sonuçlarını ama %90 güvenilir.
Instagram - İndir
Instagram, ücretsiz ve güvenli indirme. En güncel Instagram sürümü. Instagram için Windows , PC'nizi mobil cihazınızda kurulu olan Instagram uygulamainstagram.softonic.com.tr
Chromeium tarayıcısını tüm zamanlardaki verileri silecek şekilde gelişmiş sekmesindeki bütün tiklere tıkla ve sıfırla. Ardından tekrardan dene. Olmazsa farklı tarayıcı deneyebilirsiniz. İsterseniz farklı tarayıcı deneyin veya Windows 10 sürüm 10586.0 sürüm üstü kullanıyorsanız Instagram programını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Ayrıca Chrome Stable varken neden Chromium kullanıyorsunuz ki?kullandığım tarayıcı Chromium ve insta'da video oynamıyor tıklıyorum duruyor oynamıyor araştırdım çözmeye çalıştım olmadı nasıl çözebilirim