ururjrkdnebevevev
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 57
İnstagram önceden paylaştığım hikayeler vardı kaldırdılarmı ya
24 saatte bir kaldırılıyor.İnstagram önceden paylaştığım hikayeler vardı kaldırdılarmı ya
Merhaba,İnstagram önceden paylaştığım hikayeler vardı kaldırdılarmı ya
Amerikadan Türkiyeye boykotun ilk adımları bunlar...İnstagram önceden paylaştığım hikayeler vardı kaldırdılarmı ya
Dostum burası siyaset yeri değil saçma saçma şeyler konuşma. Güncelleme ile alakalı bi durum bu İnstagram ile.Amerikadan Türkiyeye boykotun ilk adımları bunlar...
Dostum burası siyaset yeri değil saçma saçma şeyler konuşma. Güncelleme ile alakalı bi durum bu İnstagram ile.
Ben biliyordum zaten de telefonunuz İphone ise tarif edecektim. Belki gönderi arşivinde kalmıştır sizinki diye şey yapmıştım. Siz en üst sağ köşe de saat gibi simgeyi diyorsunuz demi?Evet Buldum. İnstagram profilinize girin en üst Sağ Köşede button var oraya tıklarsan geçmiş hikayelerini görebilirsiniz.
Ben biliyordum zaten de telefonunuz İphone ise tarif edecektim. Belki gönderi arşivinde kalmıştır sizinki diye şey yapmıştım. Siz en üst sağ köşe de saat gibi simgeyi diyorsunuz demi?Evet Buldum. İnstagram profilinize girin en üst Sağ Köşede button var oraya tıklarsan geçmiş hikayelerini görebilirsiniz.
Ben de İos işletim sistemini kullanıyorum ama hiç ayarlar bölümünde değil di.Evet orası, artık "ayarlar" bölümünde değil. Android hiç kullanmadım bilmiyorum