Instagram Hikayelerde Geçiş Yaparken Siyah Ekran Geliyor

themir1905

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Merhaba, Instagram’da bir sorun yaşıyorum. Hikayeler arası geçiş yaparken bir süre sonra siyah ekran geliyor, geldiğinde ise geçiş yapamıyorum.

Yaşadığım sorunu ekran görüntüsü olarak kaydettim. Aşağıdaki videoda bir süre hikayelerde dolaşıp aynı sorunu yaşadım. Fazla uzun olmasın diye yaşadığım soruna kadar videoyu kırptım.

Çoğunlukla olmasada günde 3 - 4 defa yaşıyorum. iOS kullanıyorum, şuan en güncel sürümünde (14.4.2). Uygulama verilerini sildim, yükledim fakat değişen bir şey olmadı.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
O zaman uygulamanın sorunudur.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Instagram sürekli olarak güncellenen ve geliştirilen bir uygulama olduğundan güncelleme kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki güncelleme/ler sonrasında çözülecektir.

mjkspol

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
13
Telefon güncel sürümü ile uygulamanın güncel sürümü ile ilgili çakışma olabilir. Yani her ios işletim sistemi kullanan telefon yada o telefon ama telefon gücellemesi yapılmamış cihazlarda problem yapmıyor olabilir. Bence destek maili at. Böyle şeyleri bildirmek önemli yazımlıcılar için hem hızlı reaksiyon alıp tekrar güncellerler yakın zamanda.

Birde instagram ayarlarına bak uygulama yöneticisinden. Pil tasarrufunda çalış gibi bir ayar yapmış olabilirsin.