Mahmutcanno
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
Instagram gizlilik koşul ilkesi geldi instagramı kurarken sonra bir sorun oluştu instagrami kaldırmak zorunda kaldım ama birdaha gelmedi gizlilik sözleşmesi ve koşullar nedeni nedir sizce? İlk kurulumda geldi kabul ettim kaldırdım geri yükledim instagramı birdaha gelmedi neden? Yani kısaca ilk indirmede kabul ettim sonra sildim birdaha kurdum ikinci girişimde indirince gelmedi karşıma neden
Selam ben iPhone X aldım dün telefonu sıfırladım kurdum instagram indirdim instagrama tıkladım ama karşıma koşullar ve veri ilkesi gelmedi nedeni nedir sizce kabul etmedim çünkü gelmedi böyle kullanıyorum yasal açıdan sıkıntı değil mi? Koşullar ve veri ilkesi gelmedi neden sizce çok tedirginim yardımcı olun lütfen koşullar ve veri ilkesi neden gelmedi karşıma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Selam ben iPhone X aldım dün telefonu sıfırladım kurdum instagram indirdim instagrama tıkladım ama karşıma koşullar ve veri ilkesi gelmedi nedeni nedir sizce kabul etmedim çünkü gelmedi böyle kullanıyorum yasal açıdan sıkıntı değil mi? Koşullar ve veri ilkesi gelmedi neden sizce çok tedirginim yardımcı olun lütfen koşullar ve veri ilkesi neden gelmedi karşıma
Son düzenleme: