İnstagram ekran görüntü bildirimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
87
Arkakdaşlar bir kız arkadaşımın normal hikayesini ekran görüntüsünü almıştım kız beni engelleyip kaldırdı yani kendisini takip etmemi engellemiş oldu ,ekran görüntüsü aldığımı anlamış olma ihtimali var mı ?

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Arkakdaşlar bir kız arkadaşımın normal hikayesini ekran görüntüsünü almıştım kız beni engelleyip kaldırdı yani kendisini takip etmemi engellemiş oldu ,ekran görüntüsü aldığımı anlamış olma ihtimali var mı ?
Mesajlardan attığı görüntüyü ss alırsan bildirm gider. fakat hikayeyi ss aldığını öğrenmesi bilmesinin imkanı yok !. Kardeşim seviyorsan git açıl attığı fotoğrafları ss alarak bir yere gelinmiyor sadece gece sen ve acıların kalıyorsunuz. Abi sözü dinle git açıl .

Reaksiyon puanı
10,549
Mesajlardan attığı görüntüyü ss alırsan bildirm gider. fakat hikayeyi ss aldığını öğrenmesi bilmesinin imkanı yok !. Kardeşim seviyorsan git açıl attığı fotoğrafları ss alarak bir yere gelinmiyor sadece gece sen ve acıların kalıyorsunuz. Abi sözü dinle git açıl .
Platonik olmandan rahatsız olmuşta olabilir.Belkide platonik değildir :smilingimp:???? Eğer platonikte değilsen kesin bi yerde yakaladı o bakışları :D
o yüzden her türlü geçmiş olsun :D

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
87
Hahahah yok arkadaşlar seviyor değilim