Ona da baktım ben dışında tüm erkekler duruyorSevgili yapmıştır ondan erkekleri temizliyordur ?
Geçmiş olsun :/Ona da baktım ben dışında tüm erkekler duruyor![]()
NiyeGeçmiş olsun :/
Mesajlardan attığı görüntüyü ss alırsan bildirm gider. fakat hikayeyi ss aldığını öğrenmesi bilmesinin imkanı yok !. Kardeşim seviyorsan git açıl attığı fotoğrafları ss alarak bir yere gelinmiyor sadece gece sen ve acıların kalıyorsunuz. Abi sözü dinle git açıl .Arkakdaşlar bir kız arkadaşımın normal hikayesini ekran görüntüsünü almıştım kız beni engelleyip kaldırdı yani kendisini takip etmemi engellemiş oldu ,ekran görüntüsü aldığımı anlamış olma ihtimali var mı ?
Platonik olmandan rahatsız olmuşta olabilir.Belkide platonik değildirMesajlardan attığı görüntüyü ss alırsan bildirm gider. fakat hikayeyi ss aldığını öğrenmesi bilmesinin imkanı yok !. Kardeşim seviyorsan git açıl attığı fotoğrafları ss alarak bir yere gelinmiyor sadece gece sen ve acıların kalıyorsunuz. Abi sözü dinle git açıl .
o yüzden her türlü geçmiş olsun
Hahahah yok arkadaşlar seviyor değilimMesajlardan attığı görüntüyü ss alırsan bildirm gider. fakat hikayeyi ss aldığını öğrenmesi bilmesinin imkanı yok !. Kardeşim seviyorsan git açıl attığı fotoğrafları ss alarak bir yere gelinmiyor sadece gece sen ve acıların kalıyorsunuz. Abi sözü dinle git açıl .