İnstagram DNS

BasakS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Merhaba;

Bir kac aydır İnstagram programına giremiyorum 'Bilinmeyen Ağ Olustu' diyor. Kablosuz internet kullanıyorum fakat normal Pcden girebiliyorum baskasının internetiyle ve Mobil veriyle giriyorum fakat benim İnternetimde böyle sorun olusuyor. Baya arastırma yaptım cözümünü hicbir yerde bulamadım. Bircok kez kaldırdım programı yeniden yükledim sonra telefonuma format attım gene yok yok! Dns ayarlarını değistirsem diğer programlarda sorun olusur mu? Öyle değisiyorsa eğer dns ayarı nasıl yapılıyor?

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Comodo DNS adreslerini kullanın. Hiç bir sorun olmaz. Hatta güvenli bir browser'ı da var: Comodo IceDragon Browser

Bu Browser'ı da kullanıp, kurulumda DNS ayarlarının PC'deki ağ bağlantısında değiştirilmesini seçebilirsiniz.

Ağ sağlayıcıların varsayılan DNS servisleri dinleniyor zaten. Kaybedecek tek şey dinlenmekten kurtuluş olacaktır.

BasakS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Comodo DNS adreslerini kullanın. Hiç bir sorun olmaz. Hatta güvenli bir browser'ı da var: Comodo IceDragon Browser

Bu Browser'ı da kullanıp, kurulumda DNS ayarlarının PC'deki ağ bağlantısında değiştirilmesini seçebilirsiniz.

Ağ sağlayıcıların varsayılan DNS servisleri dinleniyor zaten. Kaybedecek tek şey dinlenmekten kurtuluş olacaktır.

Pek anlamıyorum bu isleri Google Play den mi indireceğiz bu programı?

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özür dilerim. Tapatalk ile girmiştim. Bu yüzden konunun Android için olduğunu farkedememişim. Comodo IceDragon Browser, Windows işletim sistemli PC ile çalışır. :( Android ile Wi-Fi bağlantının DNS adresi değiştirilebiliyor ama mobil bağlantının DNS adreslerini değiştiremiyoruz. Proxy uygulaması ve aynı uygulamanın firefox eklentisi var. Adını hatırlamıyorum şimdi.