İnsanlık Ölmemiş Dedirten Olay

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
İşte bu olay Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Orgenaral Şahap Gürler caddesinde meydana geldi. Kızıyla birlikte yürüyen Cüneyt Ataç kaldırım kenarında bir deste para buldu. Parayı yanına alan Ataç, en yakın karakol olan Bostancı Polis Merkezi'ne gitti. Ancak buradaki memurlar Ataç'ı Kadıköy Merkez Rıhtım Polis Merkezi'ne yönlendirdi. Cüneyt Ataç, kaldırım kenarında bulduğu 20 bin lirayı polise teslim etti."HAYRINI GÖRMEZDİM" Ataç,"Parayı ilk bulduğunda tedirgin oldum bir an önce kurtulmak, paranın bir an önce yerine ulaşmasını istedim. Ben vatandaşlık görevimi yaptığıma inanıyorum. İnsani görevimi yaptım. Eğer o parayı kullansaydım hayrını görmezdim. İçim rahat bir şekilde hayatıma devam edeceğim" dedi. Adli emanete teslim edilen para sahibini bekliyor.

kaynak

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Helal olsun adama. Bu zamanda verilebilecek en zor sınavı vermiş.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Ben olsam bende bir polis merkezine teslim ederdim.

Maddi durumu kötü olan bir ailenin ameliyat parası olabilir.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
helal olsun valla.Gerçekden de hayrını göremicekti

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
20 lira 50 lira kaybetsem polise bile gitmem ama o büyük paraymis onun sahibi cikar herhalde. Adama da helal olsun :clap:

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Biraz düşünseydi bence polise teslim etmezdi şeytan onuda kandırırdı :devil2: Acele etmekle iyi yapmış :biggrin:

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şöle ihtiyacı olan askeri ücretle geçinen biri olsa ne yapardı ki? bence Allah'tan hediye die cüpp :laugh: gerçi parayı bulan adamında durumunu bilmiyorum ama.