İnsan İstilası ve Çözüm Önerileri

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,905
Koronadan, çekirge istilasından daha önemli bir sorunumuz var, insan istilası.

Dün hastane dönüşü markete girdim, çocukların eline çikolata vs. alayım diye, market çalışanları bir garip elleri ayaklarına dolanmış. makarna, kolonya tükenmiş, baklagillere akın etmiş millet.

Bakın bu tedbirli olmak demek değildir, bu aç gözlülüktür, "ciddi bir problem olacaksa bile ben ölmeyeyim başkaları ölsün" demenin farklı bir versiyonudur.

Aynı güruh hatırlayacaksınız 15 Temmuz olaylarında da gece yarısı akaryakıt istasyonları ve ATM'lere hücum etmişti. Bencil, egoist, narsist bir hareket bu.

Allah herkese izan, akıl ve doğru düşünce nasip eylesin.

1584100742632.png

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
İnternetten hiçbir zaman gıda alışverişi yapmam ve tavsiye de etmem. Bu tip dolandırıcılar için bir şikayet hattı vardı.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
İnternetten hiçbir zaman gıda alışverişi yapmam ve tavsiye de etmem. Bu tip dolandırıcılar için bir şikayet hattı vardı.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
aynı durumda kaldım sırf süt alıcam diye markete girdim teyzenin biri ne olduğunu bilmediğim şeyle bile alıyordu

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Koronadan, çekirge istilasından daha önemli bir sorunumuz var, insan istilası.

Dün hastane dönüşü markete girdim, çocukların eline çikolata vs. alayım diye, market çalışanları bir garip elleri ayaklarına dolanmış. makarna, kolonya tükenmiş, baklagillere akın etmiş millet.

Bakın bu tedbirli olmak demek değildir, bu aç gözlülüktür, "ciddi bir problem olacaksa bile ben ölmeyeyim başkaları ölsün" demenin farklı bir versiyonudur.

Aynı güruh hatırlayacaksınız 15 Temmuz olaylarında da gece yarısı akaryakıt istasyonları ve ATM'lere hücum etmişti. Bencil, egoist, narsist bir hareket bu.

Allah herkese izan, akıl ve doğru düşünce nasip eylesin.

Ekli dosyayı görüntüle 89619
Resimdeki makarna 5'li ama. 5'li de olsa fiyatı yine de normal değil.
9TL kargo tutsa, makarnanın adet fiyatı 4TL'ye geliyor. Normalde de 2.50-3.00TL arası bir fiyatı vardı bu makarnaların. Normalden 1TL fazla. Çok aşırı sayılmaz. Ama ilerleyen günde bu fark bayağı açılacak gibi görünüyor. Bakalım kaçı görecek?

İşyerinde birisi BİM'de birini görmüş. Adam 20 tane falan makarna aldı, diyor. Böyle insanlar yüzünden diğer insanlar gaza geliyor. Haliyle arz talebi karşılamadığı için fiyatlar artıyor.