İnşaat Müh. için notebook tavsiye

kormikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar inşaat müh. 2. sınıf öğrencisiyim yenibir laptop alma konusunda kararsızım :D şu anda asus F81S modelini kullanıyorum :D bu pc beni idare eder mi yoksa yeni bir laptop almama gerek var mı ? Eğer alırsam msi ge60 2oe almayı düşünüyorum. bu laptop için de yorum yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar inşaat müh. 2. sınıf öğrencisiyim yenibir laptop alma konusunda kararsızım :D şu anda asus F81S modelini kullanıyorum :D bu pc beni idare eder mi yoksa yeni bir laptop almama gerek var mı ? Eğer alırsam msi ge60 2oe almayı düşünüyorum. bu laptop için de yorum yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
arkadaş sen yolunu bulmuşsun :) su yolunu bulur :) işini oldukça uzun süre görecektir :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
peki yeni bi laptop almama gerek var mı asus F81S beni mühendislik programları için işimi görür mü
açma konusunda hiçbirinin sıkıntısı olmaz netbookta bile açarsın ama gel gelelim verimli kullanmaya, yok hayır iş görücek cinsten değil :) kapıla msi ge60'a çıkıyor :)

kormikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açma konusunda hiçbirinin sıkıntısı olmaz netbookta bile açarsın ama gel gelelim verimli kullanmaya, yok hayır iş görücek cinsten değil :) kapıla msi ge60'a çıkıyor :)
zaten autocad 2007 yi geçen sene zar zor kullanmıştım sap2000, sta4cad gibi programlar da kastırır büyük ihtimal :D msi ge60 2oe alcam gibi duruyor :D teşekkür ederim