Input not supported Hatası.

Blackened IsTheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamlar arkadaşlar. Hatanın konusunu bu bölüme açma sebebim monitör aldıktan sonra böyle bir şey ortaya çıkması. Daha önceden siteye konusunu açmıştım. Dizüstü ekranım kırıldığı için monitörle devam ediyorum ama böyle bir sorun ortaya çıktı. South Park the Fractured But Whole oyununa tıkladığımda bu hata ile karşılaşıyorum. Fifa 18 veya NBA2K14 gibi oyunlarda bu hatayı vermiyor ama sadece South park. İnternetten biraz baktım, uyumluluk kısmına girip 640x480 kutucuğunu işaretle olur diyorlar ama maalesef tıklanmıyor oraya. Sorunu nasıl hallederim acaba?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Monitör özellikleri nasıl?? Dizüstü ekranında oynanabiliyor muydu daha önce??

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Şimdi kolaydan zora doğru gitmek lazım. Önce basit kontroller yapalım. Oyun en az 720p istiyor. Monitör ise bunu destekliyor görünüyor. Oyuna sağ tıklayıp, özellikleri açıp çalıştır kısmına bakalım. "Tam ekran" veya "Normal Pencere" hangisi seçili ise diğeriyle değiştirip deneyelim.
Yine aynı ise masaüstünde sağ tıklayıp ekran çözünürlüğünü açıp geçici olarak değiştirelim, önerilen seçili ise 1280x720 seçelim, değilse önerilen 1366x768 seçelim. Yine olmazsa ekran kartı özelliklerini açarak oyuna özel ayar yapalım. İşte burası biraz karışık. Bende AMD var. Masaüstünde Sağ tıklayıp AMD uygulamasını açıp, oyun ayarları kısmında oyuna özel profil oluşturabiliyorum.

Blackened IsTheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şimdi kolaydan zora doğru gitmek lazım. Önce basit kontroller yapalım. Oyun en az 720p istiyor. Monitör ise bunu destekliyor görünüyor. Oyuna sağ tıklayıp, özellikleri açıp çalıştır kısmına bakalım. "Tam ekran" veya "Normal Pencere" hangisi seçili ise diğeriyle değiştirip deneyelim.
Yine aynı ise masaüstünde sağ tıklayıp ekran çözünürlüğünü açıp geçici olarak değiştirelim, önerilen seçili ise 1280x720 seçelim, değilse önerilen 1366x768 seçelim. Yine olmazsa ekran kartı özelliklerini açarak oyuna özel ayar yapalım. İşte burası biraz karışık. Bende AMD var. Masaüstünde Sağ tıklayıp AMD uygulamasını açıp, oyun ayarları kısmında oyuna özel profil oluşturabiliyorum.
Maalesef hiçbiri olmadı hocam. Nvidia programından dediğiniz profil oluşturmayı kurcalayacağım. Tek değişiklik artık o hata gelmiyor sadece oyun siyah ekran olarak açılıp kapanıyor şimdi.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Bir de belgelerde oyunun klasörü varsa orada önceden kaydedilmiş profiliniz de vardır. Onu başka bir yere kesip yapıştırın. Hatta klasörüyle birlikte kesip yapıştırın. Örneğin masaüstüne. Sonra oyunu açın, belki kendine yeni video profili oluşturmayı deneyebilir oyun. Açılırsa kayıtlarınızı sonra tekrar klasöre atarsınız.

Blackened IsTheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bir de belgelerde oyunun klasörü varsa orada önceden kaydedilmiş profiliniz de vardır. Onu başka bir yere kesip yapıştırın. Hatta klasörüyle birlikte kesip yapıştırın. Örneğin masaüstüne. Sonra oyunu açın, belki kendine yeni video profili oluşturmayı deneyebilir oyun. Açılırsa kayıtlarınızı sonra tekrar klasöre atarsınız.
Maalesef sonuçsuz kaldı. Yinede yardımlarınız ve vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.

---- Mesajlar birleştirildi ----

1.Mesajı editleyemediğim için buraya bir ekleme yapmam gerek. İlk başta hata buydu evet ama sonradan denediğim şeyler sonuçu önce siyah ekranla atmaya başladı. Şimdi ise south park çalışmayı durdurdu şeklinde atmaya başladı.

Son düzenleme:

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Tüm değişiklikleri ilk haline geri getirdiniz mi??
Şu yolu da deneyin: Oyuna bir kere tıklayın, açmayın. Sonra monitör kablosunu bilgisayardan çıkartın. Daha sonra Enter'a basın. Biraz bekledikten sonra kabloyu geri takın. Oyun açılmış ise ayarlardan monitörünüze uygun olanları seçin.

Blackened IsTheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tüm değişiklikleri ilk haline geri getirdiniz mi??
Şu yolu da deneyin: Oyuna bir kere tıklayın, açmayın. Sonra monitör kablosunu bilgisayardan çıkartın. Daha sonra Enter'a basın. Biraz bekledikten sonra kabloyu geri takın. Oyun açılmış ise ayarlardan monitörünüze uygun olanları seçin.
Açıkçası her değişiklikten sonra farklı bir hata vermeye başladı oyun. Şu anda ilk hali gibi ama oyun hiç açılmamaya başladı. Tıkladığım zaman boş boş dönüyor kalıyor öyle. Enteresan cidden.

Blackened IsTheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
@CtrlEnter hocam öylesine durduk yere masaüstüne sağ tıklayıp çözünürlüğü önerilenden yükseğe getirdim ve aynı hatayı verdi. Şimdi indirdiğim yeni bir oyunda da aynı hatayı veriyor. Demek ki monitör belli bir çözünürlükten yükseklerde bu hatayı veriyor. Oyuna girmeden çözünürlüğü nasıl düzeltebilirim bir fikriniz var mı?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Televizyonunu kullanabileceğiniz bir arkadaşınız,, komşunuz yada akrabanız varsa geçici olarak bağlayın, çözünürlüğü değiştirin. Bir de öyle deneyin.

Benim de buna benzer bir sorun askerde başıma gelmişti. Kayıt cihazının çıkış çözünürlüğünü yükselttiğim anda ekran simsiyah olup sadece uyarı yazısı çıkmıştı. Komutana yakalanmadan risk alıp subayların yemek yediği salondaki TV yi kullanıp düzeltmiştim.. :)

Blackened IsTheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Televizyonunu kullanabileceğiniz bir arkadaşınız,, komşunuz yada akrabanız varsa geçici olarak bağlayın, çözünürlüğü değiştirin. Bir de öyle deneyin.

Benim de buna benzer bir sorun askerde başıma gelmişti. Kayıt cihazının çıkış çözünürlüğünü yükselttiğim anda ekran simsiyah olup sadece uyarı yazısı çıkmıştı. Komutana yakalanmadan risk alıp subayların yemek yediği salondaki TV yi kullanıp düzeltmiştim.. :)
Güzel yol hocam teşekkür ederim. Evdeki televizyona takıp deneyeyim. Diğer oyunu bedavadan kaldırdım. :(