İnönü'deki son derbide inanılmaz rekor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde bir rekor kırıldığı ortaya çıktı.

inonudeki_son_derbide_inanilmaz_rekor_1362765408.jpg

Mayıs ayında yıkılıp yeniden yapılması beklenen BJK İnönü Stadı'nda oynanan son derbi olma özelliğini taşıyan Beşiktaş - Fenerbahçe maçı için gelen bilet talep sayısının tam 378 bin olduğu öğrenildi. Biletix'in Beşiktaş Kulübüne verdiği rapora göre bu rakam Türkiye tarihinde bir ilk!

Geçtiğimiz pazar günü oynanan maçın biletleri kısa sürede tükenmiş ve Beşiktaş, İnönü'deki son derbiden 3-2 galip ayrılmıştı.

Haber Kaynağı: Sabah

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne faydaki o maça gittim o kadar kişiden ses çıkmadı rekor olsa ne yazar eski bjk taraftarını göremedim o maçta.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ali sami yen e kaç talep olmuştu ki ? merak ettim.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ne faydaki o maça gittim o kadar kişiden ses çıkmadı rekor olsa ne yazar eski bjk taraftarını göremedim o maçta.

nedense böyle gereksiz itici yalan dolan cevaplar hep bilinmeyen kullanıcılardan geliyor. sen başka maça gittin sanırım.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
nedense böyle gereksiz itici yalan dolan cevaplar hep bilinmeyen kullanıcılardan geliyor. sen başka maça gittin sanırım.

Üstü açık boş cevap veren misafir üyelerin mesajları yayınlanmamalı.

Biz de Tüm Forum olarak o maça gittiğinizi biliyoruz sayın Misafir Üye. zahmet edip yazdınız.

Reaksiyon puanı
10,327
bu kadar niye kızdığınızı anlayamadım, adam kötü bişey yazmamış ki!
belli ki beşiktaş taraftarı bu arkadaş, çok daha yüksek volümlü bir tezahürat beklentisinde imiş ki beklentisi yerine gelmeyince serzenişte bulunmuş. küfür yok, hakaret yok. çok alıngan olduk vesselam!

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Kayıtlı üyeler kayıtsız üyeleri dövmeli :)