İnönü'de 'Schuster istifa' sesleri!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,456
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
''SCHUSTER İSTİFA'' SESLERİ

20110217-224934_ist625.jpg


Beşiktaş'ta üst üste alınan başarısız sonuçlar, siyah-beyazlı taraftarların teknik direktör Bernd Schuster'e olan güvenini de bitirdi.

Alman teknik adam, Beşiktaş'taki görev süresi içinde taraftarlardan ilk kez tepki aldı ve maç sonu istifaya davet edildi.

Dinamo Kiev'in 3. golünün hemen öncesinde yapılan Ernst-Erhan Güven değişikliğini beğenmeyen numaralı tribündeki taraftarlar, bu duruma tepki gösterdi. Yenilen 3. gol sonrası da kapalı tribün Ernst lehine tezahürat yaptı.

Maçın bitiminde tribünlerden ''Schuster istifa'' sesleri yükseldi.

Numaralı tribündeki bazı öfkeli taraftarlar, oyuncu tercihleri nedeniyle Schuster'i yönetime şikayet etti.

Bu arada, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticilerin büyük üzüntü yaşadıkları görüldü.

HEDEFTEKİ FUTBOLCULAR

Dinamo Kiev'in 2. yarının başlarında üst üste bulduğu goller sonrası siyah-beyazlı taraftarlar performanslarını beğenmedikleri bazı futbolcuları protesto etti. Kaleci Hakan ve Erhan'ı ayaklarına top gelişte ıslıklayan taraftarlar, oyundan alınışları sırasında Nobre ve Aurelio'yı da yuhaladı.

Bu arada, yeni açıktaki taraftarlar, hafta başında sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez lehine ''Deli İbrahim'' diye bağırdı. Maç bitimi futbolcular protesto eşliğinde soyunma odasına giderken, taraftarlar Hilbert ve kırmızı kart sonrası Quaresma lehine bağırdı.

Sporx


Rahatsız olan varsa stada gelmesin!

schuster22.jpg


Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Dinamo Kiev maçı sonrası kendisine gösterilen tepkilerle ilgili, ''Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin' dedi.

Schuster, 4-1 yenildikleri Dinamo Kiev maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bugün taraftarların ilk kez kendisine tepki gösterdiğinin ve istifaya davet ettiklerinin hatırlatılması üzerine, ''Burada skorun sorumlusu da takımın sorumlusu da benim. Dışarıda yapılan bağrışmalar, her neyse beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin'' diye konuştu.

-''BEKLEMEDİĞİMİZ HATALAR YAPTIK''-

Dinamo Kiev karşısında beklemedikleri hatalar yaptıklarını kaydeden Alman teknik adam, ''4 golün 3'ünü duran toplardan yedik. Pozisyonlar bulduk ama top kaleye girmek istemedi. Yediğimiz goller sıkıntı yarattı ve beklemediğimiz bir skor oldu'' ifadelerini kullandı.

-''BÖYLE SKORLARIN ÇEVRİLDİĞİNİ GÖRDÜK''-


Schuster, bir soru üzerine, UEFA Avrupa Ligi'ne henüz veda etmediklerini belirterek, şunları söyledi:

''Daha rövanş olacak. Ciddi bir skor ama futbolda böyle skorların çevrildiğini gördük. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Bugün günümüzde değildik ve beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Çok zorlu bir dönemeçteyiz. Bu dönemeçte de takımın en iyi şekilde ayakta olması lazım. Biz bugün formumuzda değildik ve sonuç böyle oldu.''

Alman teknik adam, maçın ilk yarısında Guti'nin kramponunu değiştirdikten sonra hakem tarafından oyuna geç alındığının belirtilmesi üzerine, ''UEFA'daki kurallara göre top durmadan futbolcu oyun alanına tekrar giremez. Bundan dolayı sahaya geç girdi'' dedi.


AA-Sporx
 

ddddddddddd

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
1,851
Reaksiyon puanı
19
Puanları
218
lig kötü gidiyordu uefa tek çıkış yoluydu shusterin onuda bitirdi kendinide bitirdi .
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,456
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, siyah-beyazlı taraftarların Bernd Schuster'e yönelik tepkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

mete-duren-25529_501.jpg


UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk karşılaşmasında sahasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına 4-1 yenilen Beşiktaş'ta farklı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, üzgün bir gece yaşadıklarını söyledi.

Düren, bu gece çok şeye üzüldüklerini belirterek, ''Öncellikle beklemediğimiz ve farklı bir şekilde mağlup olmamıza üzüldük. Basit hatalardan yediğimiz gollere üzüldük. Ayrıca taraftarın tepkisi de bizi üzdü. Camia ve taraftar şunu unutmasın ki bu takımı bugünlere bu hoca ve bu teknik heyet getirdi. Beşiktaş hiçbir zaman gelemediği yerlere geldiyse bu teknik direktörün sayesinde olmuştur'' dedi.

Teknik direktörleri Bernd Schuster'in istifasını isteyen taraftarların sakin olmasını isteyen Düren, ''Beşiktaş teknik heyeti bu değil. Beşiktaş'ı bu noktaya Schuster getirdiyse, onunla devem edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Taraftarlara ve siyah-beyazlı camiaya seslenen Düren, birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini dile getirdi.

Ligdeki durumlarının ortada olduğunu anlatan Mete Düren, şunları kaydetti:

''Biz gelecek sezonun takımını yaptık ve hedefleri bu şekilde belirledik. Avrupa kupalarına katılmak için Türkiye Kupası'nı almamız gerekiyor. Kupayı kaldıracaksa, bu takım kaldıracak. Oyunculara ve takıma sahip çıkılsın. Moral verilsin. Özellikle de derbi mücadelesi öncesinde ruhen oyuncuları yenilemek kolay olmayacak. Ancak takıma destek verilerek bu yapılabilir.''

Geçen günlerde futbolcuları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasında yaşanan olayı hatırlatan Düren, ''3-4 gün evvel ağzımızın tadının kaçtığı bir gerçek. Ama bunun bu maça etkisi olduğunu düşünmüyorum. Kalecimize top bile gelmedi. Ancak kornerlerden yediğimiz gollerle farklı yenildik'' diye konuştu.

-FEDERASYONA ELEŞTİRİ-


Futbol Federasyonu temsilcisinin Dinamo Kiev ile yaptıkları maça gelmemesini de eleştiren Mete Düren, bu şekilde kötü bir mesajın verildiğini söyledi.

Devletler arasında yaşanan sürtüşmelerde bile devletlerin temsilcilerini tamamen çekmediği dile getiren Düren, ''Türkiye'yi temsil eden federasyon temsilcisinin koltuğunun boş kalması hem Türkiye'ye hem Avrupa'ya kötü mesaj oldu. Beşiktaş'ın bu Avrupa kupası maçında koltuğun boş kalmamasını isterdik. Boş koltuk Türkiye'ye karşı yapılmış bir hatadır'' diğerlendirmesini yaptı.

Mete Düren, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e verilen 45 günlük hak mahrumiyeti cezasına itiraz etmeyeceklerini de söyledi.

AA-Sporx
 

ZorhaK

Rektör
Katılım
24 Kasım 2008
Mesajlar
10,757
Reaksiyon puanı
259
Puanları
243
Federasyona eleştiriyi hiç samimi bulmadım.Topu başka yere atıp dikkat dağıtacak uyanık yönetici.

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

şüsterle gelemediğimiz yerlere geldik demiş.. bende sana ''hadi ordan'' diyorum..
 

Erdem-FB

Dekan
Katılım
25 Ağustos 2009
Mesajlar
5,745
Reaksiyon puanı
28
Puanları
218
Bence ceza hemen teknik direktöre kesilmemeli kötü oyuncuları ayıklaması lazım dicem ama kötü oyuncuda yok uğursuzluk var :)
 

mendocino

Rektör
Katılım
9 Ocak 2009
Mesajlar
11,032
Reaksiyon puanı
81
Puanları
228
artık her olayda federasyon hakem muabbeti de bunaltmaya basladi.
 

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
41
Schuster gidecek de ne olacak, bir sene daha boşa. Seneye yine diyeceğiz o zaman biz gelecek sezonunun takımını kuruyoruz diye. Schuster kesinlikle kalmalı.

Ha yanlışları yok mu var tabi. En basitinden Ernst-Erhan değişikliğine akıl sır erdiremiyorum.
 

senar1st

Profesör
Katılım
4 Ocak 2010
Mesajlar
2,551
Reaksiyon puanı
14
Puanları
0
Schuster gidecek de ne olacak, bir sene daha boşa. Seneye yine diyeceğiz o zaman biz gelecek sezonunun takımını kuruyoruz diye. Schuster kesinlikle kalmalı.

Ha yanlışları yok mu var tabi. En basitinden Ernst-Erhan değişikliğine akıl sır erdiremiyorum.

kusura bakma ama ben sadece bir artısını görüyorum schuster' in. Oda şu: Yıldızların gelmesinde büyük etkisi var. Onun haricinde başka bir şey yok. Varsa dinlemek isterim.

Önümüzde uzun bir dönem var. Kadro iyi, iyi bir antrenör alınıp bu dönem hazırlık dönemi olarak kullanılabilir. Nasıl olsa bir amacımız kalmadı artık.
Yanlış mıyım?
 

kkoray

Profesör
Katılım
28 Ekim 2006
Mesajlar
1,680
Reaksiyon puanı
36
Puanları
228
Federasyona eleştiriyi hiç samimi bulmadım.Topu başka yere atıp dikkat dağıtacak uyanık yönetici.

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

şüsterle gelemediğimiz yerlere geldik demiş.. bende sana ''hadi ordan'' diyorum..

en son ne zaman şubatta avrupa maçı oynadık? schuster gidince ne olucak hayranlıkla izlediğimiz futbolcularımızda gidicek
 

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
41
kusura bakma ama ben sadece bir artısını görüyorum schuster' in. Oda şu: Yıldızların gelmesinde büyük etkisi var. Onun haricinde başka bir şey yok. Varsa dinlemek isterim.

Önümüzde uzun bir dönem var. Kadro iyi, iyi bir antrenör alınıp bu dönem hazırlık dönemi olarak kullanılabilir. Nasıl olsa bir amacımız kalmadı artık.
Yanlış mıyım?

Scala gitti, Daum geldi ne oldu? Del Bosque gitti Rıza Çalımbay geldi ne oldu? Tigana gitti Ertuğrul Sağlam geldi ne oldu? Hepsi de günü kurtarmak adına yapılan değişiklikler olarak tarihe geçti.

Sonuna kadar sabretmeliyiz. Bir sistemin oluşması adına bu şart.
 

ZorhaK

Rektör
Katılım
24 Kasım 2008
Mesajlar
10,757
Reaksiyon puanı
259
Puanları
243
Yıldızların tek kaygısı para ve yaşam standardı.yaşam standardı korkularını şusterin varlığıyla yenmişlerdir.ancak artık şusterin gidişine endexli değil kalmaları..

şuster bizim ülkemize ve ligimize çook yabancı ... geçmişi beni pek ilgilendirmiyor bu adamla geçen zamana yazık.uzun vadede çalışmak istersen bjk den emekli olmuş hocalar o kadar fazla ki..

her hocanın takıma etkisini kısa ve uzun vadede görüyoruz artık FB aykutun FB si TS şenol hocanın TS si daha çok örnek var ama BJK de şusterin takıma ne yaptırdığını ya da ne yaptırmak istediğini göremiyorum

---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

sabır konusuna gelince.. ben sabredilecek adamın şuster olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca ertuğrulun gidişini bir hatırlayın adam başarılıyken gönderildi bu takımdan
 

Blackout

Dekan
Katılım
14 Nisan 2008
Mesajlar
7,495
Reaksiyon puanı
383
Puanları
0
Schuster'e asıl şimdi destek verilmeli. Rezil bir futbol ile şampiyon olacağımıza, iyi futbol oynamaya çalışıp 10. olmak bana daha çok mutluluk verir. Sevinmek için sevmedik diyorsak, böyle kara günler görünce gemileri yakmamak gerek. Ben sezon sonunda birkaç gereksiz futbolcuyla yollar ayrılıp, gerekli yerlere takviyeler yapıldığında (stoper dışında yerli) ve sistem gerçek anlamda uygulanabilir hale gelip bilhassa ''takım savunması'' sorunu çözüldüğünde her şeyin çok iyi olacağına inanıyorum. Bir de son olarak 5 para etmez bir takım Kiev. Hatta ha Karabük ha Kiev. Birinde Emenike, diğerinde Shevchenko. İki takımın da bütün silahı kontra ve duran toplar. Tabii buna karşılık veremeyen takımım için de söylenecek çok şey var ama dediğim gibi sabretmek gerek.

Scala gitti, Daum geldi ne oldu? Del Bosque gitti Rıza Çalımbay geldi ne oldu? Tigana gitti Ertuğrul Sağlam geldi ne oldu? Hepsi de günü kurtarmak adına yapılan değişiklikler olarak tarihe geçti.

Sonuna kadar sabretmeliyiz. Bir sistemin oluşması adına bu şart.

Ağzına sağlık.
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,456
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Taraftarla gemileri yaktı!

Beşiktaş taraftarının Alman hocaya olan sabrı taştı. Schuster'in cevabı sert oldu.

Bernd Schuster, Dinamo Kiev maçı sonrası kendisine gösterilen tepkilerle ilgili, ''Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin' dedi.

Habertürk
 

ZorhaK

Rektör
Katılım
24 Kasım 2008
Mesajlar
10,757
Reaksiyon puanı
259
Puanları
243
Biz yine siyah ı yaşayalım.. siyahın yanına beyaz koyma vakti gelir elbet
 

senar1st

Profesör
Katılım
4 Ocak 2010
Mesajlar
2,551
Reaksiyon puanı
14
Puanları
0
Taraftarla gemileri yaktı!

Beşiktaş taraftarının Alman hocaya olan sabrı taştı. Schuster'in cevabı sert oldu.

Bernd Schuster, Dinamo Kiev maçı sonrası kendisine gösterilen tepkilerle ilgili, ''Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin' dedi.

Habertürk


al bir de buradan yak!

Beşiktaş' ı Beşiktaş yapan taraftarıdır. Sen ne hakla onları kovarsın? Kimsin sen? O adam para veriyor? Karşılığında ne istiyor? Güzel bir oyun.

Bana schuter' i savunmayın. Açıklasın bakalım erhan ernst değişikliğini. Aklıma başka başka şeyler geliyor.. Pazar günü korkularım var.
 

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,938
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
293
Önce bir sakin olalım...

Maçı bir daha kafanızda gözden geçirin...

Dinamo ne yapmış?

Allah aşkına sürekli bir defans zafiyetimiz vardı... Anadolu takımlarının ezbere kullandığı...

Dinamo bunu bile kullanamadı...

3 gol 1 penaltı...

Hangisi organize bir atak sonucuydu?

Beşiktaş pozisyon vererek kaybetmedi...

Bu maçın hakkı 1-0 Beşiktaş...

Teknik Direktör Değiştirerek Başarı sağlayabileceğimizi hala zannedenler mi var?

Scala (2000–01) • Daum (2001–02) • Lucescu (2002–04) • del Bosque (2004–05) • Çalımbay (2005) • Ekşi (2005) • Tigana (2005–07) • Havutçu (2007) • Sağlam (2007–08) • Denizli (2008–10) • Schuster (2010–)

2000 - 2011 arası 11 teknik direktör değiştirmişiz...
Hani başarı?

Avrupada başarı var mı?
Ligde başarı var mı?

2000 ile 2011 arası 11 Teknik direktör değişti...
Sadece 2 şampiyonluk var...

1995 den bu yana 2 Şampiyonluk...
16 Senede 2 Şampiyonluk...
16 senede değişen 18 Teknik direktör...


Teknik Direktör değiştirmekle Başarı gelse elbet Beşiktaş'ın semtinden de geçerdi...
 

ZorhaK

Rektör
Katılım
24 Kasım 2008
Mesajlar
10,757
Reaksiyon puanı
259
Puanları
243
Bu sene gs lileri en iyi biz anlayacağız:))

mistır şuster ve yönetim bu maçın izlerini kısa sürede silip,FB maçında galibyet değil bakın GÜZEL FUTBOL izlettirirse tebrik ederim.Ama bi salaklık hasıl olmuş takıma bakalım ne zaman geçecek

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:17 ----------

gerçi artık takımların futbolu bir kenara bırakıp sadece puana odaklandğı haftalara giriyoruz o yüzden iyi futbol beklemek de biraz zor bir istek
 

senar1st

Profesör
Katılım
4 Ocak 2010
Mesajlar
2,551
Reaksiyon puanı
14
Puanları
0
Önce bir sakin olalım...

Maçı bir daha kafanızda gözden geçirin...

Dinamo ne yapmış?

Allah aşkına sürekli bir defans zafiyetimiz vardı... Anadolu takımlarının ezbere kullandığı...

Dinamo bunu bile kullanamadı...

3 gol 1 penaltı...

Hangisi organize bir atak sonucuydu?

Beşiktaş pozisyon vererek kaybetmedi...

Bu maçın hakkı 1-0 Beşiktaş...

Teknik Direktör Değiştirerek Başarı sağlayabileceğimizi hala zannedenler mi var?

Scala (2000–01) • Daum (2001–02) • Lucescu (2002–04) • del Bosque (2004–05) • Çalımbay (2005) • Ekşi (2005) • Tigana (2005–07) • Havutçu (2007) • Sağlam (2007–08) • Denizli (2008–10) • Schuster (2010–)

2000 - 2011 arası 11 teknik direktör değiştirmişiz...
Hani başarı?

Avrupada başarı var mı?
Ligde başarı var mı?

2000 ile 2011 arası 11 Teknik direktör değişti...
Sadece 2 şampiyonluk var...

1995 den bu yana 2 Şampiyonluk...
16 Senede 2 Şampiyonluk...
16 senede değişen 18 Teknik direktör...


Teknik Direktör değiştirmekle Başarı gelse elbet Beşiktaş'ın semtinden de geçerdi...

Merak etme, seni anlıyorum. Kelle isteyen taraftarlardan biri değilim. Teknik direktörlerin hemen gönderilmesine yüzdeyüz karşıyım. Beklenilmeli ama burada bir sınır var. Bakın efendim! Manchester teknik patronu Ferguson ve Arsenal teknik patronu Wenger uzun yıllar takımlarının başındalar. İşte böyle hocalarla sonuna kadar gidilir.

O kadar teknik direktör saymışsın ama içlerinde birkaç tanesi bu tanıma uyuyor: Luce, Sağlam, Del Bosque

Schusterden nefret ediyorum. Saçma sapan açıklamalar, saçma sapan değişiklikler yapıyor. En güncel örneği dün yaşandı. Ne dedi?

muhabir sordu: "ilk kez taraftar sizi istifaya çağırdı ne düşünüyorsunuz?"

Schuster amcanın muhteşem cevabı: " 'Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa STADA GELMESİN EVE GİTSİN" dedi.

Pardon! stada gelmeyelim mi? Başka bir emrin? Beşiktaşı Beşiktaş yapan taraftar değil mi? Sen ne hakla onlara bunları söylersin? Sen kim oluyorsun? 23 yıldır Beşiktaş' ın taraftarıyım ama ben böyle pişkinlik görmedim.

Schuster' in amacını az çok anlıyorum. O da başarılı olmak istedi belli ama olmadı. Şimdi de kendisini kovdurmak istiyor adamı gibi eminim. Erhan-Ernst değişikliği sıradan bir değişiklik değil.

Biz sabırı hakeden hocada sabretmeyi biliriz ama schuster sabrı haketmiyor. Yukarıda da yazdım "birisi bana bir tane olumlu yanını söylesin" ben futbolu bırakacağım! Olumlu yanı kimseden duyamadım.

Biz de anlarız futboldan, HERKES kadar!

düzenleme: Ben hiçbir zaman rakip şunu yapmış bunu yapmış bu beni ilgilendirmez. Benim ne yaptığım önemli. Dinamo kaleye bu kadar gelip bu kadar gol atmışsa izin vermişiz demek ki... Kaldı ki onların hocası da şanslı olduğunu kabul etti. O bile bunu kabul ediyor. Sonrasını sen düşün...

Pazar günü asıl bomba patlar diye tahmin ediyorum. Taraftarı teşvik etti. İzle ve gör
 

KIZILTEKE

Öğrenci
Katılım
2 Kasım 2008
Mesajlar
80
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Yani Beşiktaş'ın yiyip bitirmesi gerekiyordu Dinamo kiev ama olmadı bence hiç kimse fedekarlıkta yapmadı elinide taşın altına koymadı yönetimin acilen müdehale etmeli :((((
 

kkoray

Profesör
Katılım
28 Ekim 2006
Mesajlar
1,680
Reaksiyon puanı
36
Puanları
228
1992-2010
Beşiktaş sadece 3 şampiyonluk yaşamış..
18 yılda 3 şampiyonluk..
Peki kaç teknik direktör değiştirmiş ?
Sondan başlayalım
Schuster , Mustafa Denizli , Ertuğrul Sağlam , Tigana ,Rıza Çalımbay , Del Bosque , Lucescu , Daum , Scala , Briegel , Feldkamp ,Toshack , Rasim Kara , Daum...
18 yılda 13 farklı antrenör biri ise 2 kere takımın başına gelmiş yani 14 antrenör değişikliği.
Bu dönemden önce ne var peki.Gordon Milne dönemi yani o efsane dönem.

O döneme göz atalım biraz;

6 yıl takımın başında kalmıştı Gordon Milne.
Geldiği ilk 2 sezon sadece 2. olabilmişti Beşiktaş.
3. sezon 2.lik Türkiye kupası ve Cumhurbaşkanlığı kupası.
Ve devam eden 3 sezonda 3 şampiyonluk 1 Türkiye kupası 1 Cumhurbaşkanlığı kupası sırasıyla o zaman ki adıyla Avrupa şampiyon klüpler kupasında son 32 ve son 16 takım arasında yeralmıştı Beşiktaş.Bunların dışında birde MAF efsanesini çıkaran baş aktörlerdendir Gordon Milne.
Bu bir tesadüf değil tabi sabırla gelen bir başarıydı.

Yani kısacası o gitsin bu gelsin yöntemiyle 18 yılda 3 şampiyonluk istikrar ve sabırla 6 yılda 3 şampiyonluk ve Avrupa'da başarı...

Şimdi günümüze dönelim.Gelelim Schuster'e.
Öyle değişik bir futbol anlayışı yok.Biz bunu yıllardır izliyoruz.Sadece yapmayı hiç denemedik.Yemedi...
Kimden izliyoruz peki ?
Milan'dan , R.Madrid'ten , Barca'dan , İnter'den , Manu'dan , Chelsea'den...
Sen bunlardan birimisin ki bu taktiği yapıyorsun diyenler olacak tabi.
Ama senin hedefin bunlardan biri olmaksa bunlar gibi davranmak zorundasın.
Bu sistemi 20 yaşındakinede 37 yaşındakinede öğretmek zorundasın.
Bu bir devrimdir Beşiktaş'ta.Hiç bir devrim kan akmadan acı çekilmeden yapılamaz.
Takım kalitesi yüksek olması gerekir bu sistemde futbol oynamak için fakat bir transfer döneminde arttıramazsınız kaliteyi.

18 yılda 3 şampiyonluk kazanmış bir Beşiktaş olarak 6 sezon Schuster'e verseniz size en az 3 şampiyonluk ile geri dönecektir.Sizin önünüzde canlı örnekte var..
Avrupayı söylemiyorum bile tarihinde görmediğin başarıyı yakalayacak bir takım olursun..

Bu arada bazılarına iki kelamım daha var Schuster burada olmasa Guti'yi Ntvspor'da izlerdiniz hala.

En büyük transfer Bernd Schuster !


sabır = başarı !
 

Ordo ab chaO

Profesör
Katılım
2 Haziran 2009
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
43
Puanları
0
"Camia ve taraftar şunu unutmasın ki bu takımı bugünlere bu hoca ve bu teknik heyet getirdi. Beşiktaş hiçbir zaman gelemediği yerlere geldiyse bu teknik direktörün sayesinde olmuştur''

Mete Düren, Beşiktaş'tan bahsediyor değil mi? Ben hangi takımdan bahsettiğini tam anlamadım da. Beşiktaş'ın geldiği bir yer mi var?
 

Blackout

Dekan
Katılım
14 Nisan 2008
Mesajlar
7,495
Reaksiyon puanı
383
Puanları
0
"Camia ve taraftar şunu unutmasın ki bu takımı bugünlere bu hoca ve bu teknik heyet getirdi. Beşiktaş hiçbir zaman gelemediği yerlere geldiyse bu teknik direktörün sayesinde olmuştur''

Mete Düren, Beşiktaş'tan bahsediyor değil mi? Ben hangi takımdan bahsettiğini tam anlamadım da. Beşiktaş'ın geldiği bir yer mi var?

Sizin için başarı kıstası sadece Türkiye ligi midir? Hani geçen sene Bursaspor'un Fenerbahçe'nin önünde şampiyon olduğu lig... Avrupa başarısının (son maça kadar olan), oynanmaya çalışılan futbolun, bir oyun felsefesi oluşturmaya çalışmanın, ''teknik direktörün direkt etkisiyle getirilen yıldızların'' ve bu sayede kurulan kadronun hiçbir önemi yok değil mi? Bu mudur vizyon? Bu kadar mıdır? :) Sadece buysa olay; Kocaman umutlarınızı gittiğiniz her yere götürmeyi unutmayın sevgili editör. Her türlü eksiğinizi giderecektir. : )
 

CODON

Doçent
Katılım
20 Kasım 2010
Mesajlar
933
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Sizin için başarı kıstası sadece Türkiye ligi midir? Hani geçen sene Bursaspor'un Fenerbahçe'nin önünde şampiyon olduğu lig... Avrupa başarısının (son maça kadar olan), oynanmaya çalışılan futbolun, bir oyun felsefesi oluşturmaya çalışmanın, ''teknik direktörün direkt etkisiyle getirilen yıldızların'' ve bu sayede kurulan kadronun hiçbir önemi yok değil mi? Bu mudur vizyon? Bu kadar mıdır? :) Sadece buysa olay; Kocaman umutlarınızı gittiğiniz her yere götürmeyi unutmayın sevgili editör. Her türlü eksiğinizi giderecektir. : )

Konu ile ilgili konuşmak istemiyorumda.Başarı iyi oynanan futbol mu yoksa gruptaki puanlar mı? Gerçekçi olursak tabikide puan.Ama bir sene öncesine dönelim Daum 15 puan toplamış ve yerden yere vurulmuştu...
 

Mai Nai

Guru
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,614
Reaksiyon puanı
157
Puanları
243
No problemo, y,ne her zamanki kıyamet senaryoları yazıldı çizildi, gitmeyecek kardeşim Bernd, sezon sonu gitmesi gereken adamlar gidecek yenileri gelecek, mümkünse Demirören yönetimi gitsin ama Schuster kalmalı.Uzun vadede noluyor bu takım o zaman bu futbol cahillerine kapak olur.
 
Üst