İnönü'de şaşırtan 'Real Madrid' pankartı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Empatik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta siyah-beyazlı taraftarların bulunduğu kapalı tribünde Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in bayrağı göze çarptı.

Tribünden kısa bir süre Real Madrid lehine tezahüratlar da yapıldı. Siyah beyazlı taraftarlar Galatasaray'ın ikinci turda karşı karşıya geldiği Schalke'nin bayrağını da hem basketbol, hem de futbol maçlarında sık sık kullanıyordu.

Öte yandan Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmaya iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Sadece kapalı tribün ve güvenlik nedeniyle eski açık tribünde boşluklar gözlenirken, diğer tribünler tamamen doldu.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/inonude-bu-kez-real-madrid-bayragiSXHBQ319600SXQ

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
17-eylul-2009-panathinaikos-galatasaray-maci_101598.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Schalke bayrağını da Madrid bayrağını da açan aynı kişi. Adam Galatasaray'ı sevmiyorsa ne yapalım.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Her takımın bazı şeref yoksunu taraftarları vardır ve olacaktır da. Ama bunu bütün camiaya yormak ayıptır, yanlıştır.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
kasımpaşa

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] alıntı yapmadım ben neden konumu değiştirdin ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
1- Kaynak yoktu. Kendi yazınca ismini belirtmen gerekiyordu.

2- Maçla ilgili yayıncı kuruluş logolu görüntüler yayıncı kuruluşun resmi linki dışında yasak.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kaynak olması gerekiyor mu maç sırasında ben çekmiş olamaz mıyım o fotoğrafı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O değilde bunu görünce dedim ki : Keşke Liverpool çıksaydı karşımıza açabilecekler miydi ? :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beşiktaşlıyım ve bir troll konuyu besleyeceğim halde cevap yazayım. 1 taraftarın yaptığı bir hareket tüm camiayı bağlamaz. Aklı yerinde olan galatasaraylılarda zaten bu oltaya gelmez. Evet evet 1 taraftar. aynı taraftar. Bak.
bjk-schalke-bayrak.jpg

fft104mm2199346.jpg

dikkat edilirse aynı kişi olduğu farkedilir. Kaldıkı farklı bile olsa bu camiayı bağlamaz. Hele bahsi geçen konuda
Daha sonra Fenerbahçe'li iki taraftarın 04 pankartı açmaları da gözlerden kaçmamıştı. Sıradan Fenerbahçeli taraftarların RM bayrağı açmaları bekleniyor.
cümlside akıl tutulmasının son noktasıdır.

Haa bana sorarsan kimse rakibini avrupada oynuyor diye desteklemek zorunda değildir. Ve bunun vatan sevgisi ve milliyetçilikle alakasıda yoktur.

Her takım taraftarının içinden bu tarz kişiler çıkar ve bu tarz olaylar yaşanır.

Bakınız gs için bir haber:

Chelsea’yi Galatasaray’lılar karşıladı

thank%2Byou%2Bchelsea.jpg

diğerlerinden numune örnekler:

roma%2Bpolisine%2Buzanan%2Beller.jpg

portoya%2Bba%C5%9Far%C4%B1lar_bursa.jpg

Yani demek istediğin şark kurnazlığı yapıp boşuna çamur atmaya çalışmayın.

Beşiktaş bu zihniyetteki kişilere rağmen büyük kulüptür. Benim için tek büyük takımdır. Takımımdır

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu nasıl mantık ya beşiktaş taraftarı açtı diye kanıt olarak galatasaray taraftarının da zamanın da açtığı fotoğrafı koyuyorlar onun yerine böyle yapan taraftarları kınayarak gerçek taraftarlığın bu olmadığı vurgusu yapılsa hatta gerekirse yönetimin aldığı bazı önlemlerle kendi taraftarına usulsuzca açılan pankartlardan dolayı ceza vermesini önersek gerçek taraftar olmuş olmazmıyız bu kafayla gidelim biz kendi çöplüğümüzde kendimizce ötelim avrupa'daki kupaları da yabancı takımlar götürsün.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kaynak olması gerekiyor mu maç sırasında ben çekmiş olamaz mıyım o fotoğrafı ?

Yazdıklarımı iyi oku hocam. :)

Televizyondan resim çekip de ekleyemezsin. Yayıncı kuruluşun talimatı var. Yasak.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bir taraftarın yaptığı tüm camiaya mâl edilemez deyip de diğer takımlardan örnek vermek de yani. :)

Haberi yapanların Real Madrid bayrağı açanı ad, soyad, kimlik numarası ile yazmasını beklemiyorsunuz umarım, Beşiktaş tribünü diye geçecek haberde elbette.

Güzel bir atmosfer oluştu iki takımın da yükselmesiyle, bu tarz münferit hareketler kolaylıkla göz ardı edilecektir.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bir taraftarın yaptığı tüm camiaya mâl edilemez deyip de diğer takımlardan örnek vermek de yani. :)

Okuduğunu anlamıyorsan ne yapalım sana. O örnekleri vermemim sebebi her camiadan çıkar bunlar demekti. Bir daha oku anlarsın sanırım. :)

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tek Turkiyede var bu zihniyet, acmizsa acmis. Yok Avrupa'da Turkiye'yi temsil ediyormus bilmem neymis... birakin bunlari.

Besiktas'i, Galatasay'i, Fenerbahce'yi... sadece Turkler tutmuyor.

Milli meselesi yapmayin sunu, spor bu tabiki bunlar olacak.

Barcelonalilar, Real Madrid Avrupa kupalarinda kazandi diye sevindiler gordunzu mu? (veya tersi)

Kufursuz ve kavgasiz takimizin taraftari olalalim, bu gibi gereksiz konular icin bosuna kirmayalim birbirimizi.

KuzeyT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yav kendi kendinize şereflilik oyunu oynamayın.Biz Türk'üz arkadaşım,coşkuyu,nefreti,sevinci abartarak yaşarız.Fb,Bjk,Gs farketmez.Burda geçip de kelime oyunları oynamayın birbirinize.

Ben mesela Bjk'li olarak son yıllarda Gs ile olan ilişkilerden dolayı Gs'den nefret ederim veya Bjk'den çıkmış ama şuan Gs'nin yıldızı olmuş Burak Yılmaz'dan nefret ederim.
Geçen Schalke 04-Galatasaray maçını izliyom.Hadi Schalke filan diyom böyle filan.Ama Burak bi gol attı böyle nasıl diyim içimden butlu oldum.Vay ********* vay dedim ama mutlu olarak diyom.Schalke eleseydi Galatasaray'ı da hiç üzülmezdim,yine mutlu olurdum.

Örnek verdim,kendi duygu ve düşüncelerimden sadece.Uzatmayın böyle konuları :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Anlasilan o ki, bayragi acan vatandas yeterince morarmamis.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
o pankartları açanı evire çevire döveceksin

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
takimlardan herhangi biri avrupada mac yaptiginda gelip turkiyedeki rakibine bununla havasini atip ezmeye calistigi icindir kiii bu gibi hareketler tum takimlarda olacaktir ve oluyor. uzatmaya gerek yok. bjk liverpool a yenilince bizim milletimiz sekistas dedi bu takima. simdi onlar da bunu yapiyorlar. gayet normal. benim kanima dokunsa da maalesef herkes ben degil.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bi kaç kişinin yapmış olduğu bir olay büyütmenin anlamı yok birde bundan hızını alamayan Gs li arkadaşlar olmuş ayıptır ayıp ...

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bence de bu bayrak açma pankart açma olayları gereğinden fazla büyütülmeye başlandı.... Bir ara bende bayağı hararetli bir şekilde tartışıyordum.. Ama artık anladım ki gereği yok... Bırakın ne açarlarsa açsınlar.. Sonuçta bu olaylar ŞAHSİ Olaylar.. Klüplere mal etmek olmaz..

Bu işlerin aynısını yapan GALATASARAYlısı, Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu vs hepsi var.. Yapanı, bırakalım cahilliğiyle kalsın..Bu kadar büyütüp böyle bir ortamda birbirimizi kırmanın gereği yok diye düşünüyorum..

Kim ne yaparsa yapsın...Yarın öbür gün Beşiktaş, Avrupa'da mücadele etsin gene desteklerim.. Benim felsefem her zaman ele güne karşı birlik olmaktan yanadır... Ama birbaşkası çıkar der ki: "yunan, yahudi, ingiliz, fransız, ispanyol çıksa rakibime karşı desteklerim".. Sonuç: HİÇ...
Herkesin düşüncesi kendine.. Önemli olan İNSAN olabilmek...Olunabilinirse ne âla..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gereksiz mesajlar silindi.

Sakin olalım.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bazi Besiktaslilar Bernabeu'de Real'a destek vermis!

559781_578921635461097_1852085792_n.jpg

Not: Kendimi bildim bileli Besiktas'tan baska takim tutmadim ve de desteklemedim.

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben GALATASARAY lıyım ama buna asla kızmadım kızmamda çünkü herkes istediği takıma destek verir ve kimse bundan dolayı suçlu sayılmaz ayrıca bu taraftarların madrid bayrağı açması ya da schalke bayrağı açması Galatasaray ın tur geçmesini engellemez ya da her hangi bir etkisi olmaz.Bırakın şu kavga için sebep aramayı

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Sonuçta pankartını açtıkları takımlar elendiğinde kudurup çatır çatır çatlayan onlar oluyor :D

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beşiktaşın kafası real madrid maçında baksana yoksa kesin yenerlerdi :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ahhh beşiktaş ahh, belkide GS ve FB nin topladığı puanlardan dolayı şampiyonlar ligine direk katılacaksınız... azcık değer bilin

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben bir Galatasaralıyım hemde Fanatiğim.. şu fotoğraflara bakıyorumda bir gram kızmıyorum..
ve assssla-da kızmıycam.. çünkü şu fotoğraflarda beni kızdıracak bir şey yok..
NEDENİ - Çünkü bunu sadece beşiktaş taraftarı yapmıyor..
Gs, Bjk, Fb, Ts, hepsi yapıyor..
Onun için bana normal geliyor..#

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bir Galatasaralıyım hemde Fanatiğim.. şu fotoğraflara bakıyorumda bir gram kızmıyorum..
ve assssla-da kızmıycam.. çünkü şu fotoğraflarda beni kızdıracak bir şey yok..
NEDENİ - Çünkü bunu sadece beşiktaş taraftarı yapmıyor..
Gs, Bjk, Fb, Ts, hepsi yapıyor..
Onun için bana normal geliyor..#

güzel ve objektif bir yorum helal olsun [MENTION=212015]Casio Murat[/MENTION]