İnönü'de istifa sesleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının Sivasspor ile yaptığı maçta Başkan Yıldırım Demirören, yönetim kurulu ve menajer Sinan Engin'i istifaya çağırdı.

22049.jpg

Beşiktaşlı taraftarlar, Şampiyonlar Ligi'nde alınan 8-0'lık Liverpool yenilgisinin ardından, takımlarının Sivasspor ile yaptığı maçta yönetimi ve menajer Sinan Engin'i istifaya davet etti.

Taraftarlar, kadroların stat hoparlörlerinden okunması sırasında, FC Liverpool yenilgisine tepki gösterip, ''O forma kutsaldır nasip olmaz herkese'' diye tempo tuttu.

Taraftarlar ayrıca maç öncesi medyaya da tepki gösterip, basın aleyhine kapalı tribünde küfürlü pankart açtı. Güvenlik görevlilerinin uyarısı üzerine pankart kaldırıldı.

http://www.ntvspor.net/pages/16820.asp

murmillo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bir beşiktaşlı olarak öncelikle tuttuğum takımdan gurur duyuyorum, ancak ben takımı içinde bulunan futbolcuları ya da yöneticileri için sevmiorum beşiktaşı sevmek öyle birşey ki, anlatılmaz...

Beşiktaş'lı olmak Beşiktaş'ta oynamak kolay değil, bu ağırlığı kaldırmak kolay değil, taraftarı olmak hiç kolay değil, o yüzden burdayız o yüzden sevioruz beşiktaşımızı...

bu bir aşk :)

karakartal71

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sinan engin geldi herşeyi karıştırdı işte.ertuğrul sağlamın işine karışıyo.ertuğrul hoca ne güzel tek başına devam edicekti.
bence kayserinin biraz daha parası olsaydı ertuğrul sağlam kayseriyi şampiyon yapardı geçen sene.ah yönetim ahh

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ertuğrul hoca senkal yönetim istifa yönetim istifa