İninal mı yoksa Papara mı?

¹SESİZLİK

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Selam arkadaşlar ben bu iki kart arasında kaldım yarın almaya gideceğim. Kartı İnternet alışverişlerinde ve oyunlarda kullanacağım.
Sizce İninal mı kullanmalıyım yoksa Papara mı ?
Bilgisi olan yazabilir mi ?

sberkbayram

Asistan
Reaksiyon puanı
109
zamanında ininal kullandım fakat şuan papara kullanıyorum eğer benim gibi netflix, youtube müzik, spotify gibi şeyler kullanıyorsan çok işine yarar aylık gelen cashback ile zaten bir ya da iki tanesinin parası otomatik çıkmış oluyor

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
İki karta da sahibim ve Papara aldıktan sonra İninalı bir köşeye attım diyebilirim.
Papara İninala göre çok daha az para kesiyor, hatta neredeyse hiç kesmiyor.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Papara'nın şu anda piyasadaki en iyi ön ödemeli kart olduğunu düşünüyorum. Arkasından da Tosla vb. geliyor. İninal devri kapandı, bence. Ellerinde bütçe de kalmadı, güzel bir anlaşmaları da yok. Kullanıcıyı cezbedecek özellikleri yok. Cashback, ücretsiz karta para yükleme, para çekme vs, bu liste uzayıp gider.

¹SESİZLİK

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Çok Teşekkürler. Peki kartın ücreti ne kadar ? Birde limit ne kadar ?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Tabiki İninal çünkü 13+ olan Herkes Kullanabiliyor ve Papara 'dan ÇOK Güvenli
Paparayı da 13+ herkes kullanabiliyor. Güven konusunda ne gibi bir artısı var paylaşabilirseniz memnun olurum. Ayrıca paparada her şey ücretsiz ve kullanıcı dostuyken, üstelik cashback gibi bir programı bile varken, İninal her şeyden ücret kesiyor. İninalın devri kapanalı çok oluyor :)

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Paparayı da 13+ herkes kullanabiliyor. Güven konusunda ne gibi bir artısı var paylaşabilirseniz memnun olurum. Ayrıca paparada her şey ücretsiz ve kullanıcı dostuyken, üstelik cashback gibi bir programı bile varken, İninal her şeyden ücret kesiyor. İninalın devri kapanalı çok oluyor :)
Bende iki kartta var ama hiç paparayı kullanmıyorum korkuyorum çünkü. Kartın üzerinde adım soy adım yazıyor kredi kartı gibi ayrıca kartı alırken adam bir sürü imza attırdı daha imza atma yetkim yok. İninalde öyle bir durum yok adın soyadın üzerinde değil uygulamadan yapıyorsun.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
953
Papara daha avantajli ancak ininalin yükleme noktası daha yaygın en azından oturduğum yerde zaten paparayi istetirsen kuryeye verdiğin para hesabına yükleniyor sanırım geri ininalde 5 TL al dursun ikisinide hangisi avantajlıysa orada onu kullan

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Bende iki kartta var ama hiç paparayı kullanmıyorum korkuyorum çünkü. Kartın üzerinde adım soy adım yazıyor kredi kartı gibi ayrıca kartı alırken adam bir sürü imza attırdı daha imza atma yetkim yok. İninalde öyle bir durum yok adın soyadın üzerinde değil uygulamadan yapıyorsun.
Paparada da isimsiz ve imzasız kart uygulaması mevcut. Ben neredeyse bütün ön ödemeli kartlara sahibim. İninal, pep, papara,tosla gibi. Hepsinin arasında en beğendiğim ve açık ara en iyi olan papara.

ZguR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
papara lite alabilirdin

Son düzenleyen moderatör:

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
gerçekten mi haberim yoktu ben black kart aldım o yüzden mi acaba ? haberim olsaydı onu alırdım kesinlikle.
Evet black kart sözleşmeye tabi ve isminize özel hazırlanıyor. Ancak korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yıllardır kullanıyorum. Sorunsuz :)

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Tosla ile Netflix, Spotify, Youtube gibi yabancı sitelere ödeme yaparsanız, aşırı saçma şekilde KMV (Kambiyo Muameleri Vergisi) kesiyor. Sırf bu yüzden tosla kullanmayı bıraktım. Saçmalıktan başka bir şey değil.

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Papara'nın şu anda piyasadaki en iyi ön ödemeli kart olduğunu düşünüyorum. Arkasından da Tosla vb. geliyor. İninal devri kapandı, bence. Ellerinde bütçe de kalmadı, güzel bir anlaşmaları da yok. Kullanıcıyı cezbedecek özellikleri yok. Cashback, ücretsiz karta para yükleme, para çekme vs, bu liste uzayıp gider.
hocam bende papara kullanmaya yeni başladım bu cashback özelliği nedir bilgi verebilir misiniz

¹SESİZLİK

Asistan
Reaksiyon puanı
85

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Paparadan sonraki en iyisi denilebilir. Sırf şu bahsettiğim saçmalıktan dolayı önermem. Neden boşuna fazladan para verelim ki ödemelerimize?
Tosla ile Netflix, Spotify, Youtube gibi yabancı sitelere ödeme yaparsanız, aşırı saçma şekilde KMV (Kambiyo Muameleri Vergisi) kesiyor. Sırf bu yüzden tosla kullanmayı bıraktım. Saçmalıktan başka bir şey değil.

¹SESİZLİK

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Paparadan sonraki en iyisi denilebilir. Sırf şu bahsettiğim saçmalıktan dolayı önermem. Neden boşuna fazladan para verelim ki ödemelerimize?
Evet haklısınız. Ben paparaya karar verdim. Peki nerden alabilirim kartı. Birde imza falan attıyok mu ?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Evet haklısınız. Ben paparaya karar verdim. Peki nerden alabilirim kartı. Birde imza falan attıyok mu ?
Hepsiburada gibi yerlerde satıldığı gibi, Carrefour, Teknosa, n11 gibi yerlerde de satılıyor. Bunlar gibi mağazalardan alacağınız kartlar LITE kart olacaktır. LITE kart özellikleri kısıtlıdır. Üstünde isminiz yazmaz ve imza atılmaz. Alırken 5TL ücret ödersiniz, kartı hesabınıza kaydettiğinizde 5TL hesabınıza iade edilir :) Paparanın kendi uygulaması üzerinden de kart başvurusunda bulunabilirsiniz. Uygulamadan başvuracağınız kart BLACK kart olacaktır ve isminize özel hazırlanır, kurye kapıya getirdiğinde size sözleşme imzalatır. Bu sayede hesap sınırlarınız oldukça genişler. Bütün kartlar ücretsiz. Kullanım ücreti gibi saçmalıkları da yok :) Detaylı bilginin tümüne paparanın internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz: