evet kullaniyorum ben sormak istediginiz tam olarak nedirininal kart hakkında bilgisi olan var mı nasıl kullanılıyor???
internette alisveris icin gayet iyi yani almaya değer hem ne ki sadece 5 tl kart ucretu varalmaya değer mi? paypal nakit kart var o kaçtı gerçi geri dönünce acaba teb'in bastığı kart geçerli olur mu?
yaninda 30 tl bulunsun çünkü ilk aldiginda icinde 25 tl var yani 25+ kart parasimigros'tan alayım bari bir ara...
o gün gelsin de axess ile alırım onu...yaninda 30 tl bulunsun çünkü ilk aldiginda icinde 25 tl var yani 25+ kart parasi
kartla kart almako gün gelsin de axess ile alırım onu...
Gereksiz bi kart demek yanlış olur ama gerekli bi kartta değil inan paypal nakit çok çok daha iyi ama kapandığından ininali deniyim dedim şifre kartın ustunde yazan numaranın son 4 hanesi degişebiliyor tabi ayda en fazla 700 tl yukleniyor her ay 1 tl kesiyor en saçma yonu ise para yukleniyor yuklendimi acaba diye bakmak istersen 1 tl daha kesiyoralmaya değer mi? paypal nakit kart var o kaçtı gerçi geri dönünce acaba teb'in bastığı kart geçerli olur mu?
bu ısırıp tırmalayan kedi gibi bir kart her ay düzenli 1 tırmığı takan sevimli kedicik...Gereksiz bi kart demek yanlış olur ama gerekli bi kartta değil inan paypal nakit çok çok daha iyi ama kapandığından ininali deniyim dedim şifre kartın ustunde yazan numaranın son 4 hanesi degişebiliyor tabi ayda en fazla 700 tl yukleniyor her ay 1 tl kesiyor en saçma yonu ise para yukleniyor yuklendimi acaba diye bakmak istersen 1 tl daha kesiyorkomedi gibi işin 1 tl sinde degilim ama saçma olmuş sitesinden bakılabiliyor cok kullanmam netten alisveriş yaparim diyosan al guzel değil ama mantıklı bi kart
Saygılar