İngilizler Cüneyt Çakır'a İsyan Etti !

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İngilizler Cüneyt Çakır'a isyan etti

2014 Dünya Kupası elemelerinde İngiltere'nin evinde Ukrayna'yı ağırladığı maçı yöneten Cüneyt Çakır, verdiği kararlarla büyük tepki topladı. İngiltere teknik direktörü Roy Hodgson Cüneyt Çakır’ın üstüne yürüyerek sert tepki gösterdi.

120912_roy1234.hlarge.jpg

LONDRA - Euro 2012'deki performansıyla herkesin beğenisini toplayan hakemimiz Cüneyt Çakır İngiltere-Ukrayna maçının en tartışılan ismi oldu.
2014 Dünya Kupası Elemeleri H grubunda İngiltere-Ukrayna maçını yöneten Çakır, Ukrayna'nın uzun süre önde götürdüğü maçta, İngiltere lehine 87. dakikada penaltı verdi.
Lampard'ın penaltıdan bulduğu golle maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
Maçta 7 sarı kart gösteren Çakır, Steven Gerrard'a 88. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.
Habertürk gazetesinde yer alan habere göre, İngiltere'nin ağlarla buluşan bir topunu da gol olarak saymayan Çakır, özellikle bu pozisyon nedeniyle İngiliz taraftarlardan yoğun tepki aldı.
Maç sonunda İngiltere teknik direktörü Roy Hodgson Cüneyt Çakır'ın üzerine yürüyerek sert tepki gösterdi
UKRAYNALI TEKNİK ADAM ÖZÜR DİLEDİ
Verdiği kararların çoğu eleştirilen Cüneyt Çakır maç sonunda Ukrayna teknik direktörü Oleg Blokhin'den de tepki gördü.

İddialara göre; Ukraynalı teknik adam, maç sonunda Çakır üstüne yürüyen İngiltere teknik direktörünün yanına giderek maçın hakeminin kötü bir yönetim gösterdiğini söyleyip, bunun için özür diledi.

İşte O Maç

[video=youtube;zq7m6CelQus]http://www.youtube.com/watch?v=zq7m6CelQus&feature=player_detailpage[/video]

Kaynak: ntvmnsbc.com

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hakemimiz iyi yönetmiş.Saymadığı golde haklı faul var.Kırmızı da haklı.İngilizler alışmış ballı hakemlere zorlarına gitmiş.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
habire taraf tutuyor zaten şu süper kupa maçına bak yaa

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Aktif kaynak iletilene kadar konu kilit.

--

Konu aktif.

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu maç yüzünden kupon yattı.meğer cüneyt çakır yönetiyormuş.bilseydim oynamazdım

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Birileri beceriksizliklerini hakemi suçlayarak gidermeye çalışıyor.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Türk hakemleri güçlüyü tutmayı sever; ama hayret. :)

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
ingiltere cok kacırmıs becerıksızlıkleırnı hakemın uzerıne yıkmaya calısmıslar...penaltı dogru ...kırmızı karttA dogru Adama arkadan mudahale de bulunmus...bence gayet ıyı bır yonetım var...sayılmayan goldede onunu acmak ıcın adamı elıyle ıtelemıs

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Gerard'ın ilk sarısı verilmeyebilirdi. İki oyuncunun da amacı top.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bence çok doğru bir karar,ingilizler dünya kupasını aldığı maçta CÇ hakemdi ve onların lehine karar vermişti o günden su ana kadar seviyorlardı, ne oldu?

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sayılmayan gol tartışılırda diğerleri doğru karar.

ahmet1400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beceremeyince hakemi eleştir gitsin evde bir daha izlesin maçı...

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence iyi bir maç yönetmiş adam doğru kararlar vermiş

Şu Ukranyanın golüde süper ya :)

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İngiltere ne çok kaçırmış öyle.İlk gol acaba adamı açtığı için mi iptal oldu yoksa adam gözünü falan tuttu Cüneyt Ç. onu mu yedi.ilk sarı ağır olmuş 2. sarı gayet normal.

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mükemmel bir yönetim.Bütün kararları doğruydu.Belki Gerard ın ilk sarısı verilmeyebilirdi.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bence çakır maçı gayet iyi yönetmiş. tüm pozisyonlarda müdehale var. vermeyedebilirdi ancak verirse de birşey diyemezsin. 5 dakikalık özette bile ukraynanın daha çok pozisyonu var. ingilizler hakeme laf söyleyeceğine doğru dürüst top oynasın. maçı anlatan spiker bile ukraynanın golü sonrası "wembley klasiği" diyor. :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Teknik direktörlere Kırmızı kart gösterilmiyomu ya :D ben olsam hiç düşünmeden bu herife kırmızı kart gösterirdim...

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Roy Hodgson a 7-8 maç ceza gelecekmiş.Federasyon da maç başı 20bin euro ceza verecekmiş. :D :D :D

AyazWeb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Verdiği Kararlarda Doğru Olmayan Bişey Göremedim Açıkçası.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İngiltere 1966 Dünya Kupasından sonra sadece namınla yürüyen bir takım.
Artık hiç bir forsu kalmadı.
Ona buna saldırmaları gayet doğal.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
verdiği kararların hepsi doğru. verilmeyen goldeki faulü her hakem tespit edemez. ne işi var elinin adamın gırtlağında. panaltıdan tutun da Gerrard'ın iki sarısına kadar hepsi doğru karar.