İngilizceyi oyun oynayarak öğrenin: KelimetiNG

Mücahit08

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz en etkili öğrenme yöntemlerinden biri eğlenerek öğrenmektir. Bu yeni oyunumda ben de ingilizce bilen/öğrenen arkadaşların hem oyun oynayıp, eğlenip, yarışırken hem de ingilizce kelime bilgisini artırmayı ve pekiştirmeyi amaçladım. Bundan dolayı daha önce bu forumdan yine tanıtımını yaptığım KelimetiK oyunumun formatını biraz değiştirdim ve KelimetiNG'e dönüştürdüm.

KelimetiNG oyunumda amaç anlamı verilen ve harfleri karıştırılmış ingilizce sözcükleri en kısa sürede bularak en yüksek puanı almaktır. Oyunda arkadaşlarınızla ve diğer oyuncularla yarışırken bir yandan da 300'den fazla temel kelimeyi de farkında olmadan zihninize kazıyacaksınız. Oyun her düzeyden ingilizce öğrenen arkadaşlar için uygundur. Oyunu ücretsiz indirip oyanayabileceğiniz Google Play linki:

KelimetiNG - Google Play'de Android Uygulamaları

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz en etkili öğrenme yöntemlerinden biri eğlenerek öğrenmektir. Bu yeni oyunumda ben de ingilizce bilen/öğrenen arkadaşların hem oyun oynayıp, eğlenip, yarışırken hem de ingilizce kelime bilgisini artırmayı ve pekiştirmeyi amaçladım. Bundan dolayı daha önce bu forumdan yine tanıtımını yaptığım KelimetiK oyunumun formatını biraz değiştirdim ve KelimetiNG'e dönüştürdüm.

KelimetiNG oyunumda amaç anlamı verilen ve harfleri karıştırılmış ingilizce sözcükleri en kısa sürede bularak en yüksek puanı almaktır. Oyunda arkadaşlarınızla ve diğer oyuncularla yarışırken bir yandan da 300'den fazla temel kelimeyi de farkında olmadan zihninize kazıyacaksınız. Oyun her düzeyden ingilizce öğrenen arkadaşlar için uygundur. Oyunu ücretsiz indirip oyanayabileceğiniz Google Play linki:

KelimetiNG - Google Play'de Android Uygulamaları

Emeğine sağlık, güzel bir girişim.

Mücahit08

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Oyunu deneyen arkadaşların görüş ve önerilerini bekliyorum, denemeyen arkadaşlar da bir denerlerse sevinirim, bağımlısı olacaksınız :)

batibay48

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Şunu belirtmek istiyorum bu tarz oyunlarda karışmış harflerin bazı bilinçaltı mesajlar vermesi olağan bir durum.Bu sebepten dikkatlı olmanızı ve gözünüze çarpan bir şey olursa oynamayı sürdürmemenizi tavsiye ederim.

Bunun dışında başarılar dilerim.

Mücahit08

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Oyun hakkında bu tür endişeleriniz olmasın, harfler bilgisayar tarafından her seferinde rassal olarak karıştırılmaktadır.

Oynayanlardan olumlu geri dönüşler almaktayım, hem yarışıp hem kelime ezberletiyor oyun :)