İngilizcemi geliştirmek için dizi?

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ingilizcemi gelişitirmek için dizi arıyorum. Mümkünse içinde çok fazla bilimsel terim vs. kullanılmasın. (bkz: Dr. House, The Big Bang Theory....) Onun yerine günlük hayatta kullanılan kelimeler çoğunlukta olsun. He bir de güzel bir dizi olsun :yes:

Şu dizileri türkçe altyazılı olarak izledim, hiç önermeyin:
Breaking Bad, The Walking Dead, Two and a Half Men, Arrow, Dexter, The Simpsons'ın büyük bir çoğunluğu, Spartacus, Prison Break'in ilk sezonu, Supernatural, House M.D, Fringe, Smallville.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
suits'i bitirdim ben geçen günler :) (yani yetiştim :D ) skins'e başladım güzel geldi dili ben anlayabiliyorum altyazıya bakmadan bile anlayabilyorum :) skins gençlük dizisi hem izlediklerine bakılırsa seversinde 1-2 bölüm izle sonra kararını verirsin ;)

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Family Guy, Game of Thrones, The Vampire Diaries, Teen Wolf klasikler benim için. :D

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
suits'i bitirdim ben geçen günler :) (yani yetiştim :D ) skins'e başladım güzel geldi dili ben anlayabiliyorum altyazıya bakmadan bile anlayabilyorum :) skins gençlük dizisi hem izlediklerine bakılırsa seversinde 1-2 bölüm izle sonra kararını verirsin ;)
skins tarzı diziler pek hoşuma gitmiyor benim, ama Suits'in konusu bayağı dikkatimi çekti. Acaba kaç sezon çekileceğine dair bir bilginiz var mı? cevap için de teşekkürler :thumbup1:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Family Guy, Game of Thrones, The Vampire Diaries, Teen Wolf klasikler benim için. :D

game of thrones'a başlayıp bıraktım, teen wolf'u da izledim ama yorumunuz için yine de teşekkürler. :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=303570]slipknot44[/MENTION] bilmiyorum kaç sezon çekilir de izliyor insanlar devamı gelir :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Suits in en az 5 sezon çekileceğini duymuştum, umarım daha da uzar.

Ek olarak the Newsroom u tavsiye edebilirim.

Person of Interest de hoştur.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Game Of Thrones,How I Met Your Mother,SuperNatural,Under The Dome,Teen Wolf,The Walking Death,Da Vinci's Demons,Criminal Minds

Seç begen al ana Game Of Thrones u şiddetle tavsiye ederim hatta kitaplarını alıp okursun bıle agır bagımlılık yapıyor.

skins tarzı diziler pek hoşuma gitmiyor benim, ama Suits'in konusu bayağı dikkatimi çekti. Acaba kaç sezon çekileceğine dair bir bilginiz var mı? cevap için de teşekkürler :thumbup1:

game of thrones'a başlayıp bıraktım, teen wolf'u da izledim ama yorumunuz için yine de teşekkürler. :D

Ya tamam zevkler tartısılmaz da Game Of Thrones u begenmeyeni tartısırım Dizide herkezın farklı bır ana karakterı ola bılıyor buyuk ıhtımalle kitaplarını okumadıgın ıcın konuyu anlamadın...