Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İngilizce öğrenmek istiyorum kurs tavsiyelerinizi bekliyorum
[MENTION=469725]yildirim_bk[/MENTION] Kurslar gerçekten çok pahalı. Ben internetten daha çok youtubeden öğrendim ingilizceyi. İngilizceyi öğrenilen ya da ezberlenilen birşey gibi görme. Grammere biraz çalış üstüne altyazısız filmleri, videoları koy. Konuşmalarından grammerleri yakaladıkça ingilizceyi anlamaya başlarsın.
İstanbul lisan merkezini öneririm. İstanbul Lisan Merkezinde İngilizce kursuna katıldım. Dersi veren öğretmen gerçekten konusunda uzman bir öğretmendi. Her seviye bir kur şeklinde veriliyor. 2+1 kampanyasından faydalandım ben. Fiyatlar oldukça makul. İlk iki seviyede yabancı ve Türk hocalar paylaşıyor dersleri sonraki seviyelerde sadece yabancı hocalar geliyor. Gramere dayalı bir eğitim de yok yani dört dil becerinizi de geliştiriyorlar.
Hocam www.NewSky24.com var.
İngilizce öğrenmek isteyenler ya da YDS İngilizce sınavına hazırlananlar için çok uygun.
Ya da İngilizce kitap gazete vb okuyup anlamak isteyenler icin
ben istanbul lisan merkezini öneririm 2 + 1 kur hediye olmak üzere ingilizce eğitimi aldım. İngilizcem a1 seviyesindeyken pre-indermediate seviyesine getirdim. Fiyatlarıda uygun, herkese öneririm.