İngilizce öğrenmek istiyorum kurs tavsiyelerinizi bekliyorum

yildirim_bk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ingilizcem berbat durumda ingilizcesiz de olmuyor istanbulda hangi kursu önerirsiniz.

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=469725]yildirim_bk[/MENTION] Kurslar gerçekten çok pahalı. Ben internetten daha çok youtubeden öğrendim ingilizceyi. İngilizceyi öğrenilen ya da ezberlenilen birşey gibi görme. Grammere biraz çalış üstüne altyazısız filmleri, videoları koy. Konuşmalarından grammerleri yakaladıkça ingilizceyi anlamaya başlarsın.

nilayyy12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstanbul lisan merkezini öneririm. İstanbul Lisan Merkezi’nde İngilizce kursuna katıldım. Dersi veren öğretmen gerçekten konusunda uzman bir öğretmendi. Her seviye bir kur şeklinde veriliyor. 2+1 kampanyasından faydalandım ben. Fiyatlar oldukça makul. İlk iki seviyede yabancı ve Türk hocalar paylaşıyor dersleri sonraki seviyelerde sadece yabancı hocalar geliyor. Gramere dayalı bir eğitim de yok yani dört dil becerinizi de geliştiriyorlar.

include

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurs bilemem ama internette Duolingo diye bişey var kursun yanında onunla da çalışabilirsin

Selanik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam www.NewSky24.com var.
İngilizce öğrenmek isteyenler ya da YDS İngilizce sınavına hazırlananlar için çok uygun.
Ya da İngilizce kitap gazete vb okuyup anlamak isteyenler icin

ahmetb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben istanbul lisan merkezini öneririm 2 + 1 kur hediye olmak üzere ingilizce eğitimi aldım. İngilizcem a1 seviyesindeyken pre-indermediate seviyesine getirdim. Fiyatlarıda uygun, herkese öneririm.